EMC: új megoldások Microsoft SQL Serverhez

forrás Prim Online, 2007. március 13. 14:57
Az EMC Corporation, az információs infrastruktúra-megoldások élenjáró gyártója új megoldásokat és szolgáltatásokat jelentett be a Microsoft SQL Server 2005 verziójához, valamint még átfogóbb mértékben támogatja a Microsoft Exchange Server 2007-et, hogy növelje a Microsoft platformon építkező vállalati ügyfelek számára a rendszerek üzleti értékét. Az EMC továbbá bejelentette, hogy belépett az Interop Vendor Alliance-be, a Microsoft-rendszerekkel való kölcsönös együttműködés javításán dolgozó szoftver- és hardvergyártók közösségébe.
Új SQL Server megoldások és szolgáltatások

Az új EMC megoldások és egyedi szolgáltatások összekapcsolják az EMC alapos megoldástesztelési és integrációs munkáját és az EMC Global Services kínálta bőséges Microsoft-szakértelmet. Egyre nagyobb a vásárlói igény a Microsoft SQL Server 2005 alkalmazására a kiemelt fontosságú rendszerekben is. Az alábbi új szolgáltatások segítenek az ügyfeleknek felgyorsítani a Microsoft SQL Serverre történő átállást és egy időben csökkenteni annak költségeit:

ˇ    EMC Design for Microsoft SQL Server Data Warehouse Infrastructure Solution (adattárház-infrastruktúra megoldás tervezése)
ˇ    EMC Readiness Assessment for Microsoft SQL Server (felkészültség-értékelés)
ˇ    EMC Upgrade Implementation Service for SQL Server (frissítés megvalósítása)
ˇ    EMC Database Recovery for Microsoft SQL Server (adatbázis-helyreállítás)
ˇ    EMC Performance Optimization for Microsoft SQL Server (teljesítményoptimalizálás)
ˇ    EMC Application Optimization for SQL Server (alkalmazásoptimalizálás)
ˇ    EMC Business Intelligence Planning for Microsoft SQL Server (üzletiintelligencia-tervezés).

Magas rendelkezésre állású és biztonságos üzenetkezelés Microsoft Exchange-hez

Az EMC új, egyedi megoldása védi az e-mail üzeneteket az e-mail alkalmazás biztonságának és a dokumentumszintű jogosultságok kezelésével; ugyanakkor garantálja az adatok megfelelő szintű védelmét az alapul szolgáló hálózati és tárolási infrastruktúrán is. A megoldás célja, hogy segítsen megvalósítani a Microsoft Exchange Server 2007-re építve egy megbízható és biztonságos üzenetkezelési infrastruktúrát, amely megfelel a kritikus szolgáltatásokkal szemben támasztott elvárásoknak és képes kiszolgálni az egyre növekvő vállalati igényeket – márpedig ez egyre több ügyfél kiemelt célja. A megoldás az EMC adatvédelmi és helyreállítási technológiáinak, az RSA SecurID-funkcióinak, valamint az EMC Global Services díjnyertes kivitelezési szakértelmének a kombinációja.

A Microsoft Exchange Server 2007 és a VSS még teljesebb támogatása

Az EMC továbbra is erőteljes támogatást nyújt iparágvezető adatvédelmi funkciókkal a legfrissebb Microsoft-alkalmazásokhoz és adatvédelmi megoldásokhoz is. A most bejelentett szolgáltatások:
ˇ    Exchange Server 2007-támogatás az EMC Replication Manager 5.0 SP1-gyel
ˇ    Exchange Server 2007-támogatás az EMC NetWorker Module for Exchange-dzsel
ˇ    A Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) támogatása az EMC NetWorker VSS Client for Microsoft Windows Server 2003 termékkel.

Az EMC is belép az Interop Vendor Alliance-be

Az EMC csatlakozott a Microsoft-rendszerekkel való kölcsönös együttműködés javításán dolgozó szoftver- és hardvergyártók közösségébe, az Interop Vendor Alliance-be. Az EMC egyébként is iparágvezető kölcsönös együttműködési munkásságának e további bővítésével a vásárlók nyugodtan telepíthetik az EMC-nek a Microsoft platformhoz kínált vezető hardver-, szoftver- és integrált megoldásait.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50