Új kereskedői csapat a HP-nál

forrás Prim Online, 2007. március 20. 12:13
A HP átalakította és megerősítette államigazgatási szektorért felelős kereskedői csapatát.
SUHAJDA LÁSZLÓ február 1-től a HP Nagyvállalati Üzletágában, az államigazgatási szektorért felelős kereskedői csapat új vezetője. Suhajda László 48 éves, villamosmérnöki diplomáját 1983-ban szerezte a Budapesti Műszaki Egyetemen. 1993 óta dolgozik a HP-nál, a nevéhez fűződnek olyan kiemelkedő üzleti sikerek, mint a Nyíregyházi Főiskola épület felügyeleti projektje, a HEFOP (regionális egészségügyi rendszer), illetve a Schengen-i SYSII határrendszer projektek. Suhajda László feladata a szektorért felelős kereskedői csapat felépítése, stratégiai feladatainak meghatározása, a kiemelt államigazgatási fókuszterületek azonosítása és felügyelete.

GYÖRGYPÁL LÁSZLÓ január 2-án csatlakozott a HP Nagyvállalati Üzletágának kereskedői csapatához, az államigazgatási részleghez, üzletági menedzserként, vezetője Suhajda László. Györgypál László 30 éves, jogász diplomáját a Pázmány Péter Egyetem Jog- és Államtudományi karán az idén nyáron szerzi meg. Korábban, 2004-2006 között a távközlési megoldásokat szállító EuroMACC Magyarországnál kereskedelmi és marketing menedzserként dolgozott, előtte az Educatio Kht.-nál volt projekt koordinátor. A HP-nál Györgypál László felelőssége az államigazgatási szektor kiemelt ügyfeleinek a kezelése, a kereskedelmi tevékenységek koordinálása.

IGNÁCZ GYÖRGY március 1-én csatlakozott a HP Nagyvállalati Üzletágának kereskedői csapatához, az államigazgatási részleghez, üzletági menedzserként, vezetője Suhajda László.  Ignácz György 44 éves, közgazdász diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen 1985-ben szerezte meg. 1999-2003 között a T-Systemsnél, 2003-2007 között a Bull Magyarországnál dolgozott az államigazgatási szegmens területén különböző értékesítési pozíciókban. A HP-nál Ignácz György felelőssége az államigazgatási szektor kiemelt ügyfeleinek a kezelése, a kereskedelmi tevékenységek koordinálása.

SZATMÁRI PÉTER március 1-én csatlakozott a HP Nagyvállalati Üzletágának kereskedői csapatához, az államigazgatási részleghez, üzletági menedzserként, vezetője Suhajda László. Szatmári Péter 30 éves, MBA, menedzser szakmérnöki és villamosmérnöki diplomáit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2005-ben szerezte meg. 2001-2007 között a Siemensnél különböző értékesítési pozíciókban dolgozott Magyarországon és Németországban. A HP-nál Szatmári Péter felelőssége az államigazgatási szektor kiemelt ügyfeleinek a kezelése, a kereskedelmi tevékenységek koordinálása.

REICHER PÉTER február 1-től a HP Szolgáltatási Üzletágához igazolt át. Reicher Péter 10 éve dolgozik az államigazgatási területen. A 40 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem mérnöki diplomájának megszerzése után jogi posztgraduális diplomát is szerzett. Korábban a Xerox államigazgatási szektorért felelős vezetője, előtte a Synergon egyészségügyi IT megoldásaiért és ERP rendszerek bevezetéséért felelős divízióvezetője volt. Szabadidejében a nemzetközi fejlesztés területén tevékenykedik, így felügyelő bizottsági elnöke a Magyar Fejlesztési Civil Szervezeteket tömörítő HAND szövetségnek, kuratóriumi elnöke a Magyar Önkéntesküldő Alapítványnak, valamint az elmúlt évben beválasztották az Európai Unió fejlesztési forrásaiért civil oldalról lobbizó brüsszeli székhelyű szervezet, a CONCORD, költségvetési bizottságának elnökségébe is. A HP-nál Reicher Péter feladata a kiemelt államigazgatási projektek előkészítése és lebonyolítása lesz.
Kulcsszavak: CIO +céginfo HPQ-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09