CeBiten az Onlinet: Siker gombnyomásra

forrás Prim Online, 2007. március 25. 13:51
Az Onlinet saját fejlesztésű és gyártású termékeivel ismerkedhettek a számítástechnikai újdonságok iránt érdeklődők a technológiai piac egyik legrangosabb eseményén, a CeBit-en.
Az Onlinet Kft. 24 féle termékkel képviseltette magát immáron hatodik esztendeje a március 15-től 21-ig tartó kiállításon. Aki ellátogatott az ügyfélirányító rendszerek és információs terminálok gyártásával, kereskedelmével foglalkozó vállalat standjára, nemcsak termékeivel, újdonságaival találkozott, de a cég bővülési terveiről is tájékoztatást kaphatott.

Most márciusban az ügyfélirányító rendszerek és kioszkok mellett árfolyamkijelzőkkel, vonalkódos árleolvasóval, fali és drót nélküli totemekkel készült a 100%-ban magyar Onlinet Kft. az informatikai világkiállításra.

Teljes asztali PC tulajdonságaival felszerelt, LCD képernyővel, és vandálbiztos billentyűzettel, illetve érintőképernyővel ellátott többfunkciós kioszkok várták az Onlinet standra látogatókat. Az információs terminálokra mágneskártya- és chipkártyaolvasó, telefon, webkamera, video-fone, vagy akár A4-es nyomtató szerelhető fel, melyek segítségével ugyanúgy alkalmas bármilyen speciális alkalmazás és program futtatására, mint Internetes, Intranetes, vagy egyéb szerviz-alapú szolgáltatások felhasználására.

Újdonságként mutatta be az Onlinet a falba építhető több funkciós rendszereit, melynek elemei ugyancsak bővíthetők. Az egyoldalas kioszkok funkcionalitását a beépített pinpad, kártyaolvasó és A4-es nyomtató bővítheti. Böngészésre, kártyás ügyintézésre, adatgyűjtésre és azok kinyomtatására is alkalmasak.

Kissoros táblák, de 3 soros kijelzők is jelen voltak az Onlinet pavilonján. A moduláris kijelző rendszerek segítségével a valutaárfolyamok, tőzsdei árfolyamok, de teljes információs rendszerek adatai is megjeleníthetők. Az egyedi formatervezésnek köszönhetően a berendezések tetszőlegesen alakíthatók a kívánt vállalati arculathoz.

A szakmai seregszemlén az Onlinet zászlóshajóit, az ügyfélirányító rendszereket is bemutatta. Ezen termékek közül kiemelkedik a prospektus tartóval felszerelt változat, melynek előnye, hogy az ügyfél a jegyhúzás közben már találkozik a kihelyezett ismertető anyagokkal. A fejlett elektrotechnikai megoldások mellett a rendszerek legnagyobb erőssége a szabadon konfigurálhatóság.

A rendszerek nemcsak a CeBit-re látogatók körében voltak népszerűek, a számok azt mutatják, hogy hazánkban is egyre keresettebbek a komplex szolgáltatást nyújtó termékek.

Jelenleg Magyarországon található kb. 1000 ügyfélirányító rendszerből minden második Onlinet automata. A hazai bővülési tervekkel párhuzamosan a cég azonban a külföldi piacok felé is fordulni kíván, kihasználva az ügyfélirányító rendszerek piacán lévő növekedési potenciált.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09