Új funkciók és külön tesztoldal a YouTube-hoz

Milkovits Gábor, 2007. március 31. 13:48
Az igen népszerű YouTube videómegosztó oldal fenntartói új szolgáltatásokkal bővítik a kínálatot, illetve egy tesztoldalt is létrehoztak az általuk kigondolt újdonságok felhasználói kipróbálásához.
Az egyik újítás az AudioSwap, amelynek segítségével a felhasználók zenei aláfestést kölcsönözhetnek videóikhoz. Mindehhez a YouTube-al szerződött kiadók előadóinak dalai vehetik igénybe, ami egyben gesztus is a lemeztársaságok felé, akik a filmstúdiókkal együtt sokat bírálták és bírálják az oldalt jogvédett tartalmak illegális feltöltései miatt.

A Streams lehetővé teszi két vagy több felhasználó számára, hogy egy a többiektől különálló „szobát” alakítsanak ki, ahol zártkörűen oszthatnak meg egymással tartalmakat, illetve kommunikálhatnak egymással.

A TestTube (http://www.youtube.com/testtube) oldalon a YouTube tartalomfejlesztői mutatnak be olyan kísérleti megoldásokat, amelyeket az internetezők szabadon véleményezhetnek, és siker esetén beépülhetnek a portál szolgáltatásai közé. Elemzők szerint a szolgáltatásbővítés mögött egyértelműen a YouTube új tulajdonosa, a Google áll.
Kulcsszavak: onlineszolg videó YouTube

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09