Új SUSE Linux Enterprise Thin Client megoldás

forrás Prim Online, 2007. április 4. 11:20
A Novell bemutatta a SUSE Linux Enterprise Thin Client termékét, amely a SUSE Linux Enterprise Desktop rendszerből és egy lemezképkészítő eszközből áll, ezáltal a Novell értékesítési partnerei kész vékonykliens megoldást kínálhatnak ügyfeleiknek.
A hagyományos, jogvédett platformú munkaállomásokról a vékonykliens-eszközökre és a Novell SUSE Linux Enterprise rendszerét futtató munkaállomásokra történő áttérés az ügyfelek számára alacsonyabb költségeket, nagyobb adatbiztonságot és nagymértékben javuló felügyelhetőséget biztosít. A SUSE Linux Enterprise Thin Client az egyetlen nagyvállalati szintű Linux megoldás, amellyel a munkaállomások lemezképei egyszerűen beállíthatóak és felügyelhetőek. A munkaállomások felügyeleti feladatait, például az alkalmazások frissítését úgy egyszerűsíti le, hogy az alkalmazásokat a kiszolgálón tartja karban, miközben a kényes adatok központi tárolásával növeli a biztonságot. Emellett egyesíti a Linux vonzó költségelőnyeit és a SUSE Linux Enterprise Desktop egyedi innovatív képességeit.

A SUSE Linux Enterprise Thin Client munkaállomás-szoftvert és egy lemezképkészítő, -telepítő és -karbantartó eszközt kínál a különböző vékonykliens környezetekhez, beleértve a hívóközpontokat, termelőüzemek munkaállomásait és egyéb rögzített funkciójú és tranzakciós alkalmazásokat. A lemezképek számos különféle eszközre telepíthetők, például régebbi PC-kre, új PC-kre és vékonykliensekre specializálódott céleszközökre.
Kulcsszavak: Linux munkaállomás Novell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50