A Hungarotel féláron kínálja internet- és telefonszolgáltatását

forrás Prim Online, 2007. április 5. 07:40
Május 31-ig tartó tavaszi akciója keretében ADSL internet és telefonvonal együttes megrendelése esetén a Hungarotel most rendkívül kedvező feltételeket ajánl lakossági ügyfeleinek. A Fele-fele akcióban két hónapon keresztül mind az ADSL, mind a telefon-előfizetés díjából 50% havidíj-kedvezményt biztosít a cég azoknak, akiknek a megrendelést megelőző 3 hónapban nem volt vezetékes telefonvonaluk.
A Hungarotel új ügyfelei akkor járnak a legjobban, ha a két szolgáltatást együtt rendelik meg, de azok természetesen külön-külön is választhatók. A Hungarotel akkor is biztosít kedvezményt, ha az ügyfél csak ADSL internetet rendel. Ebben az esetben két hónapig elég a megfelezett havi előfizetési díjat fizetni. Ha valaki csak telefonvonalat szeretne, akkor az első két hónap megfelezett havidíja mellett a belépési díj az első hónapban teljes egészében lebeszélhető.

A Hungarotel alábbi új, prémium ajánlata azoknak szól, akik gyakran használják vezetékes telefonjukat, és ezzel együtt gyorsabb internetezésre vágynak. Azok az ügyfelek, akik az Otthon Korlátlan csomagot és a 4 Mbit/s vagy nagyobb sebességű ADSL internetet együtt rendelik meg, a kéthavi 50%-os kedvezményen túl fél éven keresztül 1000,- forint jóváírást kapnak a telefon csomag havidíjából. Emellett a fenti előfizetéshez ajándékba ad a cég egy vezeték nélküli telefonkészüléket is!

További újdonság, hogy mostantól a Hungarotel ügyfelei nem csak otthonukban internetezhetnek. A 4 Mbit/s vagy gyorsabb Hungarotel lakossági ADSL csomagok 100 ingyenes internet-percet tartalmaznak. Ez a keret felhasználható a Wiera HotSpottal (vezeték nélküli internetkapcsolattal) rendelkező éttermekben, szállodákban és benzinkutakon. (A HotSpotok listája megtalálható a Wiera honlapján: http://www.wiera.hu/map.php)

A Mini és Rajt! csomagok ismét elérhetőek új előfizetők számára immár megemelt, 1 Mbit/s sebességgel! A kedvezményes internet-előfizetéseket azoknak ajánlja a Hungarotel, akik ismerkedni szeretnének a világhálóval. Ők már havi 3900 Ft-ért internetezhetnek.

A magasabb sávszélességet vagy korlátlan internet-elérést választó ügyfeleknek jó hír, hogy minden (lakossági és üzleti) ADSL internet csomagjában ingyenes szolgáltatásként vírusirtó programot ad ajándékba a Hungarotel!

Jó hír a Hungarotel ügyfeleinek, hogy a cég ismét biztosítja az Ünnepek alkalmával már megszokott INGYEN PERCEK akciót, azaz Húsvét hétvégéjén – április 7-én, 8-án és 9-én – a helyi, helyközi és belföldi távolsági hívások ingyenesek!

Sajtóközlemény
Kulcsszavak: DSL vezetékes ADSL Hungarotel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05