Új Canon EOS kitek és pénz-visszafizetési akciók

forrás Prim Online, 2007. április 23. 16:08
Az első EOS fényképezőgép megjelenésének 20. évfordulóját a Canon 13 új fotó- és 8 EF objektív-kit forgalomba hozatalával is megünnepli. Az új készletek vásárlói kivételesen kedvező áron juthatnak a különböző EOS fényképezőgépekhez és tartozékokhoz.
Az új termékek támogatására a Canon Európára kiterjedő, áprilistól júniusig tartó pénz-visszafizetési akciót szervezett, amely a kezdő és a professzionális felhasználóknak is lehetővé teszi, hogy 24-féle EOS termék árából visszaigényelhessenek egy adott összeget (részletek az alább jelzett honlapon). A fotó- és objektív-készletek értékesítését, valamint a pénz-visszafizetési akciót egyéb marketing tevékenységekkel – többek között az értékesítési helyeken történő promóciókkal, internetes és sajtókampányokkal – is támogatja a Canon. Az új készleteket nemcsak a gyakorlott EOS felhasználóknak szánták, hanem azon amatőr fotósoknak is, akik szeretnének áttérni a digitális tükörreflexes gépek használatára.

Új fotó-kitek

A 13 új fotó-kit mindegyike tartalmaz egy EOS fényképezőgépet – az EOS 5D, EOS 30D vagy EOS 400D gépek egyikét – valamint egy vagy két EF objektívet, sőt, egyes kitekben Canon EX Speedlite vaku is található. Az EOS fényképezőgéppel már rendelkező felhasználók számára ajánlja a Canon a 8-féle objektív-kitet – kivételesen kedvező áron.

Pénz-visszafizetési akció

Az új termékek értékesítését pénz-visszafizetési akcióval is támogatja a Canon, amelynek keretén belül a vásárlók 24 kiválasztott EOS termék megvásárlása esetén visszaigényelhetik a vételár egy részét. Bizonyos kedvezményes termékek megjelennek az akciós kitekben is, így lehetőség van több kedvezmény egyszerre történő kihasználására.

A promóciót teljesen egészében a Canon szervezi: a vásárlónak csak a jelentkezési lapot kell letöltenie a www.canon-europe.com/2007promotions honlapról és visszaküldeni a vásárlást igazoló bizonylattal együtt.

Marketing akciók

Április elejétől a Canon erősen támogatja a kitek értékesítését és a visszafizetési akciót egyéb marketing tevékenységekkel is – többek között az értékesítési helyeken történő promóciókkal, az EOS 20. születésnapjához kapcsolódó internetes kampánnyal, sajtóhirdetésekkel és egy promóciós DVD-vel, amely vezető szakfolyóiratok mellékleteként jelenik meg.
Kulcsszavak: kamera Canon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50