Java EE 5 kompatibilis alkalmazásszerver a BEA-tól

forrás Prim Online, 2007. április 24. 12:01
A BEA Systems elérhetővé tette WebLogic Serverének legfrissebb, 10-es verzióját, mely Java EE 5 (Java Platform Enterprise Edition 5) alapokra épül, és az EJB 3.0-t is támogatja - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
A BEA WebLogic Server 10 két területen is fontos fejlesztéseket tartalmaz. Egyrészt jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a Java alkalmazások és szolgáltatások kialakítását, másrészt növeli a rendelkezésre állást és teljesítményt. A fejlesztések érdekében támogatja a legfrissebb webszolgáltatás technológiákat, fokozott biztonsági funkciókat tartalmaz, valamint tökéletesebb együttműködést biztosít a saját és nyílt forráskódú platformokkal. Egy Eclipse-alapú termékkészlet is kapcsolódik hozzá, a BEA Workshop for WebLogic Platform 10, mellyel egyszerűbben valósíthatók meg a fejlesztési projektek.

A szerver számos olyan funkciót tartalmaz, mely javítja az alkalmazások rendelkezésre állását, és szinte nullára csökkenti az üzemszünet idejét, így többek között tökéletesebb klaszterezést és hibatűrő szolgáltatás futtatást tesz lehetővé.

A WebLogic Server továbbfejlesztésénél fontos szempont volt, hogy a következő generációs szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) számára megbízható és rugalmas alapréteget nyújtson. A szerver a BEA SOA 360ş platformjának egyik kulcsfontosságú komponense.

Alig került a nyilvánosság elé, a WebLogic Server 10 máris nagy iparági figyelmet és elismerést kapott, számos partner, így a HP, CA Wily vagy az Interface21 is üdvözölte.

További információ: http://www.alerant.hu/bea-termekek/wl-server-bea-termekek.html

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50