Phion IT-biztonsági megoldások a Kapsch-tól

forrás Prim Online, 2007. április 25. 18:11
A Kapsch és a Phion az osztrák piacon elért közös üzleti sikereit szeretné a közép-kelet-európai országokban is megismételni. Ennek jegyében az IT biztonsági megoldásokat szállító innsbrucki székhelyű Phion kizárólagos magyarországi partneréül a Kapsch Kft.-t választotta.
A Kapsch Kft. ezen túl a Phion netfence névre hallgató teljes körű IT biztonsági megoldását a magyar piacon egyedüliként ajánlja meglévő és potenciális ügyfeleinek. A netfence innovatív és költséghatékony megoldásának lényege, hogy akár a kritikus alkalmazások (pl. ERP-rendszerek) is bármikor, bárhonnan teljes biztonsággal és egyszerűen elérhetők, az egységes központi menedzsment rendszernek köszönhetően.

„A Phion olyan európai szolgáltató, aki tudatosan intenzív kapcsolatot keres az ügyfeleivel, hogy a szükségleteikre a lehető leggyorsabban és legpontosabban nyújtson megoldást“ - nyilatkozta Wieland Alge, az osztrák Phion Information Technologies vezérigazgatója. „Örömmel tölt el minket, ha a közvetlen szomszédaink piacán is  fokozottan jelen vagyunk, és a pozíciónkat következetesen tudjuk kiépíteni. A Kapsch olyan partner ebben, aki a kompetenciáját már többször is bebizonyította.“

A Kapsch Kft. már több mint 15 éve egyik meghatározó szereplője a magyar infokommunikációs piacnak, anyacége, a bécsi székhelyű Kapsch BusinessCom AG – a Kapsch-csoport tagjaként - 760 alkalmazottal és 140 millió euró forgalommal rendelkező kommunikációs megoldásokat kínáló piacvezető cég Ausztriában.

„Üzleti partnereink világszerte vezető vállalatok a saját szakterületükön. A velük kiépített, jól működő, hosszú távú együttműködés a sikerünk egyik záloga. A Phion Platinum Partnereként jól ismerjük a netfence termékvonal előnyeit, ezért örvendetes számunkra, hogy ezt a technológiát a magyar vállalatoknak is a rendelkezésére bocsáthatjuk.“ – mondta Fülöp István, a Kapsch Kft. ügyvezető igazgatója.

A partneri kapcsolat létjogosultságát mi sem támasztja alá jobban, mint az IDC előrejelzése: a magyar IT piac volumenét 1.720 millió euróra prognosztizálták 2007-ben, egy évvel későbbre pedig 2.120 millió eurót várnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05