Avid videoszerkesztő AJA támogatással

forrás Prim Online, 2007. május 7. 11:44
SDI I/O kártya videósok számára kedvező áron és még tökéletesebb szoftver az Avid Liquid termékcsalád összes tagjához.
Az Avid Technology bemutatta az Avid Liquid Chrome Xe-t, az Avid Liquid család legújabb tagját. Az AJA XENA Lhe-vel az Avid Liquid Chrome Xe nagy teljesítményű SDI I/O kártyát kínál kedvező áron a tömörítetlen SD és HD formátumú videókhoz. Az Avid bejelentette az Avid Liquid család minden tagjához alkalmazható 7.2-es szoftver megjelenését is; ez több különböző új formátumú JVC, Panasonic és Canon kamerával is kompatibilis, továbbá támogatja a 24p képfeldolgozást a JVC kamerák esetében. Az Avid Liquid családba tartozó termékek segítségével a videósok csúcsminőségben képesek SD és HD videók utómunkálatainak elvégzésére több különböző formátumban: szalag, DVD, a világháló, mobiltelefon, iPod és PlayStation hordozható (PSP) konzolok.

Az Avid Liquid Chrome Xe rendszer

Az Avid Liquid Chrome Xe rendszer az AJA XENA LHe-t egészíti ki. Az AJA XENA LHe-kártyára telepített Avid Liquid Chrome Xe szoftver segítségével az ügyfelek könnyen tudják kezelni a tömörítetlen HD videókat. Az Avid Liquid Chrome Xe rendszernek számos I/O funkciója van: SD és HD analóg és SDI I/O; analóg kompozit / komponens videó I/O; 10 bites professzionális minőségű hardver HD-ről SD-re történő lekonvertálás; TBC analóg bemenet; analóg és digitális sztereó hang I/O; 2-csatornás analóg hang I/O; 2-csatornás AES és 8-csatornás belső hang. A felhasználó valós időben nézheti a felvételt az idővonalról egy külső monitoron HD-ben.

Az egész Avid Liquid családot még erősebbé teszi a 7.2-es verziójú szoftver

Az Avid Liquid program 7.2-es verziója számos új megoldást biztosít a család minden tagja számára: Avid Liquid – egy kizárólag szoftverből álló szerkesztő csomag; Avid Liquid Pro – Avid Liquid szoftver USB-vel összekapcsolt analóg SD csatlakozó egységgel; és az új Avid Liquid Chrome Xe rendszer.

Mindegyik Avid Liquid programcsomag videó-, audió-, DVD- és effektkészítő részekből áll, több újfajta kameraformátumot is támogat és a felhasználók számára tökéletesített színkorrekciós lehetőséget, többkamerás (max. 16 kamera) támogatást és valós idejű, többrétegű HDV feldolgozást is biztosít. De megtalálható benne az Avid egyedülálló Open Timeline-ja is, ami lehetővé teszi a különböző formátumú és felbontású anyagok valós időben történő szerkesztését és lejátszását.

Az Avid Liquid 7.2-es verziója a következő újdonságokat tartalmazza:

ˇ    Még tökéletesebb HD működés, ami a következő új videóformátumok támogatásának köszönhető:
o    JVC HDV 720 24p/25p/60p – a GY-HD 100-as és 200-as kameráktól, “native capture”, szerkesztés és lejátszás;
o    Panasonic DVCPRO HD:  A felhasználók a P2-n keresztül importálhatják és szerkeszthetik az anyagokat 1080-as váltott soros formátumokban; és
o    Canon 1080 24F/25F/30F rögzítés az XL H1 kamerától; (4 hangcsatornás támogatással)
ˇ    A Big Splash CD alapfelszereltség, három további tartalomkészítő alkalmazással:
o    Title DekoŽ Pro, Hollywood FX Pro és Magic Bullet Movie Looks.
Kulcsszavak: Avid videó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09