Új szolgáltatási üzletág vezető a Fujitsu Siemensnél

forrás Prim Online, 2007. május 7. 13:44
Kovács Zoltán a Fujitsu Siemens Computers Kft. új szolgáltatási üzletágvezetője. Felelőssége a divízió szakmai és üzleti irányítása mellett kiterjed a kiemelt partnerek támogatására és a kiemelt projektek irányítására.
Az eredetileg gépészmérnöki végzettségű 33 éves szakember infokommunikáció- és pénzügy-gazdaság specializációban szerzett MBA diplomát, és részt vett különféle informatikai, IT biztonsági és üzemeltetés menedzsment továbbképzéseken is.
Karrierjét a Kürt Rt.-ben kezdte, ahol hamarosan a tanácsadási üzletág vezetője, később a társaság igazgatótanácsának tagja lett. Ezt követően a MÁV Zrt. infokommunikációs biztonsági területét irányította.
Jelentős tapasztalattal rendelkezik ITC biztonsági, szakmai és irányítási területeken, IT szolgáltatás és üzemeltetés menedzsment projektekben, CIO tanácsadás, támogatás projektekben, illetve szolgáltatató csapat irányításában. Nevéhez számos közigazgatási, pénzügyi IT projekt szakmai és vezetői irányítása, új termékek kifejlesztése fűződik.
Kovács Zoltán a Magyar Minőség Társaság rendes tagja. Az IT területén igazságügyi szakértői tevékenységet végez, tagja az ISACA (Information Systems Audit and Control Association) magyarországi szervezetének, illetve részt vett az ITSMF (IT Service Management Forum) magyarországi elnökségének tevékenységében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05