Ingyen faxküldés számítógépről

forrás Prim Online, 2007. május 9. 20:55
A faxtechnológia háttérbe szorulása az e-mail és egyéb elektronikus kommunikációs csatornák mellett egyértelmű. Sok cég azonban ragaszkodik a faxalapú kommunikációhoz megszokásból, vagy néhány előnye miatt (a faxolt szerződések aláírva érvényesek, e-mailben küldve nem). Hazai szolgáltatók közül egyedül az eWorld Com teszi lehetővé bárki számára a faxküldést és fogadást számítógépen keresztül egy havi díjas szolgáltatás keretein belül amit iFax-nak hívnak.
A közlemény szerint az iFax használatával e-mailben fogadhatunk faxokat, és számítógépről küldhetünk faxlevelet bármilyen hagyományos faxgépre. A szolgáltatás nem igényel semmilyen telefon-, vagy eszközvásárlást: csak egy számítógépre és internetre van szükség. Ugyan külföldön már régen elérhető több hasonló szolgáltatás, azonban az iFax nagy előnye hogy az előfizetéssel saját könnyen megjegyezhető (999-el kezdődő) belföldi faxszámot kap minden ügyfél (vagy épp megtartja régi faxszámát), így az arra érkező faxok a számítógép bekapcsolásakor e-mailben automatikusan megérkeznek.

A cég képviselője szerint valamennyi olyan vállalkozásnak, amely már szembesült a faxgép hátrányaival (papír, toner szükséglet, helyhez kötöttség, amortizáció) nagy segítség lehet az iFax ami az eWorld Com Kft weblapján online megrendelhető egyszerű szolgáltatás. Az iFax demó verziója a szolgáltatás kipróbálására szolgál és öt darab fax küldhető el vele ingyenesen.
Kulcsszavak: onlineszolg fax

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09