A TVnet a leginnovatívabb szolgáltató

forrás Prim Online, 2007. május 12. 08:00
Első alkalommal osztották ki a Szélessáv Díjat a hazai infokommunikáció legnagyobb szakmai fórumán, az idén 8 éves Internethajón. A Szélessáv Alapítványtól a Leginnovatívabb Szolgáltatónak járó elismerést a TVnet Kft. kapta, mert – a díj indoklása szerint – az összes piaci szereplő közül ő használta ki a leghatékonyabban a szélessáv nyújtotta lehetőségeket szolgáltatásaiban. Mint ismeretes, a cég 2006-ban az elsők között dobta piacra a telefon-előfizetés nélküli ADSL-t, valamint néhány hónappal később saját, szélessávú (ADSL 3G) hálózatára alapozva elindította az IPTV-t is.
Most adták át első ízben a 8. Internethajón a Szélessáv Alapítvány – az ADSL-alapú internethasználat kultúrájának fejlesztéséért létrehozott – díját, 3 kategóriában: Legjobb Sávszélességbővítést végrehajtó Szolgáltató, Legrugalmasabb Ügyfélszolgálatú Szolgáltató, Leginnovatívabb Szolgáltató. A Leginnovatívabb Szolgáltatónak járó címet Magyarország legdinamikusabban fejlődő magyar internetes cége, a TVnet Kft. kapta.

Az alapítvány kuratóriuma szerint 2006-ban a 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalat volt az, amely a legtöbb újítást vezette be a szélessávú internettel kapcsolatos szolgáltatások tekintetében, ezáltal elősegítve a felhasználók internethasználatának rendszerességét, mélyítve a háló iránti elkötelezettségüket. A díj indoklásában Bóna Ákos, az alapítvány elnöke elmondta, hogy a TVnet által nyújtott szolgáltatások (pl. IPTV, VoiP, „csupasz” ADSL) képesek kihasználni a szélessáv adta előnyöket, azaz motiválni tudnak az internet tudatos használatára, legyen szó szórakozásról, közösségépítésről vagy tudásbővítésről.
Kulcsszavak: ADSL DSL TVNET

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50