Kisebb iPhone a tömegeknek?

Milkovits Gábor, 2007. május 15. 08:47
Sajtóértesülések szerint az Apple olyan szabadalmi pályázatot nyújtott be az illetékes hivatalhoz, amely az ismert iPhone okostelefon kisebb és egyszerűbb verziójának tervét engedi sejtetni.
Szakemberek, elemzők és laikusok egy ideje valószínűsítik, hogy az Apple a rengeteg látványos funkcióval felruházott, és ennek megfelelően magas árú iPhone mellett hasonló megjelenésű, és szintén zeneközpontú, ám jóval egyszerűbb mobilkészülékeket is piacra dob a jövőben. Annyi bizonyos, hogy a rendkívül telített és igen éles versenyt diktáló mobilpiacon veszélyes egyetlen, ráadásul nem kifejezetten tömegtermékre alapozni, emellett pedig kézenfekvő példaként kínálkozik maga az iPod, amelynek ma már számtalan változata kapható.

Ötletes Apple-rajongók már elő is álltak az „iPhone Nano” és az „iPhone Shuffle” elképzelésével, amelyek természetesen csak találgatások; az Apple a hivatalos premier előtt gyakorlatilag soha nem nyilatkozik konkrét terveiről, így a képen szereplő kicsinyített iPhone verziók is hamisak.
Kulcsszavak: Apple mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09