LinkHáz.hu - ingyenes linkcsere-rendszer!

forrás Prim Online, 2007. május 15. 10:03
A Silihost Kft. – mint az innovatív informatikai vállalkozások egyike – idei születésnapján újabb ingyenes szolgáltatással gazdagítja a hazai internet-felhasználói közösséget.
Az SGI-szervereiről és a legnagyobb hazai online internetmarketing távoktatásáról ismertté vált webtárhely-szolgáltató cég olyan új szolgáltatást vezetett be ebből az alkalomból, amire minden honlaptulajdonosnak égető szüksége van: a www.linkhaz.hu címen elérhető keresőbarát linkcsere-rendszert.

A cég szerint a honlapok a keresőkben elért eredményessége elsősorban azon múlik, hogy hány – és milyen – linkek mutatnak a honlapokra.

„Eddig Magyarországon nem volt igazán olyan rendszer, ami segített volna ebben a linképítésben, így mindenki kitartó munkával, vagy külső keresőoptimalizálási cég megbízásával tudta csak előre tornázni az eredményeit. A Silihost új szolgáltatásával mindez megváltozik. Mivel ez egy teljesen ingyenes rendszer, a saját találati eredményeik javítására éhező honlaptulajdonosok százai, ha nem ezrei fognak csatlakozni, akikkel bárki könnyedén linkcserélhet, építve a saját eredményeit” – nyilatkozta Bak János, a Silihost marketing igazgatója.

A LinkHáz használata minden tag számára teljesen ingyenes, mindaddig, ameddig a tag a saját honlapján viszonozza a linkeket, azaz ameddig linkcseréről van szó, és nem linkvásárlásról. Úgy működik, hogy a tagok megjelölnek a saját honlapjuk tetszőleges oldalain egy-egy részt, ahol szeretnék mások rövid szöveges reklámjait (linkjeit) elhelyezni. Ebbe a blokkba a rendszer automatikusan elhelyezi azokat a hirdetéseket (linkeket), melyeket a honlap tulajdonosa a LinkHáz adminisztrációs felületén belül elfogadott. Azaz a rendszer automatikusan gondoskodik a linkek elhelyezéséről, miután azoknak a helyét a honlap tulajdonosa egyszeri alkalommal kijelölte.

Bak János szerint „akik elsőként kerülnek be a rendszerbe, valószínűleg ők fognak rövid idő alatt a legtöbb linkcserekérést kapni, azaz a legkisebb erőfeszítéssel sokkal előrébb kerülni a keresőkben, például a Google-ban”.

Kapcsolódó linkek:

ˇ    LinkHáz linkcsere-rendszer
ˇ    Silihost webtárhely-szolgáltató

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09