I. Electronic Arts Játék Fesztivál az INFOmarket - Mobil Show-n

forrás Prim Online, 2007. május 19. 07:26
A MOBIL SHOW és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. őszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Szeptember 8-tól 11-ig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában mutatkoznak be a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztésekkel, interaktív játékokkal, izgalmas előadásokkal és a vásárlók számára különleges akciókkal jelentkező cégek.
Az informatika és mobilkommunikáció számos szakmai területen kapcsolódik. Mindkettőre jellemző, hogy jelentős anyagi és szellemi ráfordításokkal serkentik a kereskedelmi, gazdasági szempontból ígéretes kutatásokat és nagyon gyors tempóban állnak elő a fejlesztésekkel.

A kiállítás az ágazatok, az ágazatok piaci szereplői számára egyszerre több lehetőséget kínál: a legszélesebb teret jelenti a szakmai kapcsolatok számára, a legrövidebb út a fejlesztések piacra juttatásához, és egyenesen sztráda a fogyasztókhoz, hiszen négy nap alatt több tízezer látogatóra lehet számítani.

A játék szeretete kortalan, játszani és játszva ismereteket szerezni mindenki szeret. Azok, akik élnek az informatikai-mobilkommunikációs termékekkel, szolgáltatásokkal és ezeket mindennapjaikban használják, egyszersmind a játéklehetőségek gazdag és könnyen elérhető kínálatához jutnak. Magyarországon az I. Electronic Arts Játék Fesztiválon egyedülálló módon lehetőség nyílik az általános- és középiskolások illetve a vállalkozó kedvű családok számára, hogy egyszerre több konzol típuson és mobil telefonon is kipróbálják magukat. Az érdeklődők a kiállítás mind a négy napján összemérhetik játéktudásukat.

A kiállításokról további részleteket a www.mobilshow.hu és a www.infomarket.hu oldalakon tudhatnak meg az érdeklődők.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09