SGH-E590: Újabb designer készülék a Samsungtól

forrás Prim Online, 2007. június 5. 17:08

A Samsung Electronics és Jasper Morrison világhírű formatervező közös munkájának eredményeként újabb designer készülékkel gazdagodott a Samsung mobiltelefon termékpalettája. Az új SGH-E590 tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akiknek a lehető legtöbb multimédis szolgátatás kihasználása mellett a telefon külseje is fontos.

Jasper Morrison, aki az iparművészet területén számtalan emlékezetes alkotással büszkélkedhet, az új E590 készülék formatervét úgy alkotta meg, hogy az megérintse a fogyasztók érzelmeit. A stílusos E590 egyszerű vonalai és letisztult formái tökéletesen illeszkednek ebbe az elképzelésbe. Jasper szellemes megoldása nyilvánul meg a telefon „kétarcúságában” is: míg az egyik fele a telefonos funkciókat szolgálja nagy LCD kijelzővel, a másik oldala a teljes értékű kamera funkcióit tartalmazza.

A sima, fényes külsejű E590-at olyan kamerával szerelték fel, amely a komolyabb digitális fényképezőgépeket is könnyedén megizzasztja. A 3,2 megapixeles kamera autofókuszos, a félig lenyomott kioldógomb pedig lehetőséget ad a készítendő kép előnézetéhez is. A panorámafotók készítése közben előbukkan az E590 intuitív felhasználói felülete, így könnyedén, ikonokkal végezhetjük a műveleteket. Sőt, az E590 dobozában megtalálható a „Babzsák” nevű egyedi állvány is. A kicsi, könnyen hordozható kiegészítő különleges gumírozott bevonata rugalmas és stabil használatot tesz lehetővé, bemozdulásmentes fotókkal gazdagítva a személyes képtárat.

A Samsung E590 két színváltozatban elérhető, a nemes fekete mellett hóezüstben is érkezik. A készülék júniusban debütál Európában, ugyanebben az időben mutatkozik be a kínai és a délkelet-ázsiai piacokon is. Az SGH-E590 a magyar piacon nem lesz kapható.

Specifikációk:

 

Kulcsszavak: mobiltelefon Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15