Változatos Microsoft billentyűk sokszínű igényekhez

forrás Prim Online, 2007. június 18. 18:14

A Microsoft kényelmes és funkcionális, ugyanakkor letisztult és trendi designal tervezett perifériák széles kínálatát vonultatja fel. Billentyűzetünkkel szemben mindannyian más-más követelményeket támasztunk, legyen szó a mindennapi munkavégzésről, az otthoni „hobbi használatról” vagy akár a vége nincs játékokról.

Ha az egész napi gépeléshez keresünk megbízható billentyűzetet, fontos, hogy az eszköz ergonomikus, kényelmes legyen, minden lényeges funkció könnyen, gyorsan kézre álljon, és a hosszan tartó folyamatos használat során se fáradjunk el. Ha a netezéshez, levelezéshez, blogoláshoz és chateléshez szeretnénk megfelelő társat, akkor egy kicsi és praktikus, ugyanakkor csinos és kényelmes desktopot keresünk, amely a lehető legtöbb funkciót egyesíti magában, és a szórakozási lehetőségek végtelen tárát varázsolja elénk egyetlen gombnyomásra. Ha pedig az egész éjszakán át tartó játékokhoz keresünk hű társat, akkor egy minden igényt kielégítő, formatervezett, és a végletekig személyre szabható játékirányítóra vágyunk. A Microsoft hardware termékei között biztosan mindenki megtalálja a megfelelő darabot!

Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 vezeték nélküli desktop, eddig soha nem látott módon kapcsolja össze a hatékony munkavégzést és a kikapcsolódás lehetőségét. A Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 billentyűzet és a vezeték nélküli Bluetooth-os egér kombináció már megjelenésében is merőben megnyerő; mesterien ötvözi a futurisztikus design-t a felhasználók számára fontos praktikumokkal. Az ultravékony, mindössze 2,5 cm vastagságú billentyűzet számos extra funkciót kínál használóinak. Ilyen a Media Center gomb, ami a zenei és képi fájlok azonnali lejátszását teszi lehetővé, a Windows Start billentyű, amellyel a Windows Start menübe léphetünk, vagy a Gadget gomb, ami leggyakrabban használt alkalmazások gyors elérését biztosítja. Ezen kívül a Windows Vistához kapcsolódó gombok egy sor további funkció elérését teszik lehetővé, például azonnali kapcsolódást a Windows Live Messenger-hez, és onnan azonnali videohívás kezdeményezését.

A Microsoft Natural Eronomic Keyboard 4000 az egyik legkeresettebb ergonómikus billentyűzet legújabb verziója. A keyboard osztott billentyűzete annak érdekében lett kifejlesztve, hogy használatánál a legtermészetesebb és legoptimálisabb legyen a kéz tartása. A kényelmes gépelést a beépített párnázott kéztartó is segíti. Az egészségesebb tartást elősegítő formatervezésen kívül a Natural Eronomic Keyboard 4000 számos más hasznos funkcióval is rendelkezik. A modern Zoom-görgő segítségével mindössze egy kis mozdulattal közelíthetünk rá képernyőn bármely képre. A gyakran használt funkciókat a gyorsbillentyűzet gombjaihoz rendelhetjük, hogy a legegyszerűbb módon nézhessük meg például e-mailjeinket, vagy nyithassuk meg kedvenc dokumentumainkat. Az internethez kapcsolódó gomb segítségével a leggyorsabb módon kapcsolódhatunk az internethez. 

Végül pedig, egy kis játék. A Microsoft Reclusa billentyűzet helye ott van minden gamer asztalán, hiszen fejlett jellemzőinek, kategóriáján belül legjobbnak tartott formatervezési jegyeinek és személyre szabható tulajdonságainak köszönhetően nemcsak könnyebbé és élvezetesebbé, de egyedivé is változtatják játékstílusodat.  A gyorsabb irányítás és az optimális játékmenet érdekében a billentyűzet két oldalán egy-egy 360 fokban tekerhető, és megnyomható, játék közben könnyen elérhető gomb, négy ütközőgomb, valamint hat programozható gyorsbillentyű kínál egyszerű hozzáférést a gyakori billentyűparancsokhoz. A menet közben történő profilkezelés lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy az egyes játékprofilokhoz saját billentyűkiosztást és makrókat hozzanak létre és tároljanak el. A kék LED-ek biztosította háttérvilágításnak köszönhetően gyenge fényviszonyok között és teljes sötétben is élvezet a játék. A Razer Hyperesponse Gaming Key ActionTM technológia, minimálisra csökkenti a billentyűzet késleltetését, így a játékokban elengedhetetlen gyors reakcióidőt biztosít.

A Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 ajánlott fogyasztói ára: 40.990 Ft
A Microsoft Natural Eronomic Keyboard 4000 ajánlott fogyasztói ára: 14.990 Ft.
A Microsoft Reclusa ajánlott fogyasztói ára 16.990 Ft.

 

sajtóközlemény

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05