Check Point: többmagos teljesítmény-fokozó technológia

Kovács Attila, 2007. június 18. 20:22

Az internet-biztonság terén ismert Check Point Software bejelentette a VPN-1 Power with CoreXL-t. A CoreXL teljesítmény-fokozó technológia kibővíti a VPN-1 Power által nyújtott biztonságot és új sebességi, valamint biztonsági standardot napjaink azon vállalati hálózatai számára, amelyeknek a széles sáv iránti igényeket összhangba kell hozniuk a szigorú biztonsági követelményekkel.

A VPN-1 Power wit CoreXL-t az olyan nyílt, többmagos (multi-core) architektúrákhoz tervezték, mint a Quad-Core Intel Xeon Processor 5300 Series.
A fejlett, nagy sávszélességet megkövetelő alkalmazások, mint például a VoIP, a video streaming, a valós idejű, csoportmunkát támogató megoldások, valamint a 10 gigabit per másodperces ethernet hálózatok kapcsán felmerül az igény a nagy teljesítményű biztonsági megoldások iránt, amelyek a teljesítmény csökkenése nélkül képesek megvédeni a hálózatokat a férgektől és a sérülékenységektől.

„A biztonsági szoftverek és az általános célú processzorokat futtató, nyílt rendszerek kombinációja lehetővé teszi a vevők számára, hogy élvezzék a világ vezető chip gyártója által kínált gyors teljesítményből származó előnyöket,” mondta Dorit Dor, a Check Point Software Technologies termékekért felelős elnök-helyettese. "A nyílt, többmagos architektúrákon futó VPN-1 Power with CoreXL biztosítja az új alkalmazások és fenyegetések kezelését, miközben fenntartja a magas szintű teljesítményt. Jelenleg ez a piacon az egyetlen biztonsági megoldás, amely maximálisan ki tudja használni a többmagos architektúrákból származó teljesítménybeli előnyöket.”

A VPN-1 Power with CoreXL, a Check Point architektúrája, valamint az 5300 series Quad-Core Intel Xeon processzor és az Intel PRO/1000 PT Family Server Adapterek kombinációja révén, magas szintű és átfogó biztonsági ellenőrzést biztosít, a hálózati teljesítménnyel kapcsolatos kompromisszumok nélkül.

Legfontosabb teljesítményadatok: 12 Gbps-os tűzfalvizsgálat adatközpont-szintű sebességet biztosít a legnagyobb kihívást jelentő vállalati környezetek számára; 5,3 Gbps-os behatolás megelőzési vizsgálat biztosítja a biztonság és a teljesítmény közti egyensúlyt; 1,8 Gbps-os behatolás megelőzési vizsgálat maximális biztonságot nyújt a teljesítménnyel kapcsolatos kompromisszumok nélkül.

További információ: http://www.checkpoint.com

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50