Új generációs bérelt vonal az Externettől

forrás Prim Online, 2007. június 19. 13:34

Az Externet új, LinkStar elnevezésű szimmetrikus internet hozzáférési szolgáltatása akár 4 Mbit/s fel-, illetve letöltést tesz lehetővé, mellyel kiválthatók a költséges bérelt vonali szolgáltatások.

A LinkStar egy új generációs internet hozzáférés, mely azonos fel- és letöltési sebességű adatátvitelt biztosít. A jelenleg Budapesten elérhető üzleti szolgáltatás - azonos műszaki paraméterek mellett - lényegesen alacsonyabb díjakon érhető el a hagyományos bérelt vonalhoz képest, mely részben az új technológiának, részben pedig az inkumbens szolgáltató adatátviteli hálózatától való függetlenségnek köszönhető.

A LinkStar-t azoknak a vállalatoknak ajánlják, akiknél nem csak a letöltésre, hanem a feltöltésre is nagy igény van, elvárás a robosztus, full duplex adatátvitel, a menedzselt, a közel 100%-os rendelkezésre állású kapcsolat – mondta el Pórffy András, az Externet Kft. ügyvezetője. A LinkStar költséghatékony és professzionális megoldást nyújt szerverek, PN és VPN hálózatok, illetve bármely mission critical átviteli szolgáltatás üzemeltetéséhez.

A központi oldalon nagyteljesítményű Cisco router gondoskodik a megbízható kapcsolatról, az előfizetői oldalon négy, menedzselhető hálózati szegmens biztosított, melynek révén külön beállíthatók a különféle alkalmazások (pl. szerverek, VPN kapcsolatok, internet hozzáférés) hálózati paraméterei.

A vállalatok számára a bérelt vonalról LinkStar-ra való váltás nem jelent más észrevehető különbséget, mint a havidíjak nagyságrendi csökkenését. Összehasonlításképpen jelenleg egy 1 Mbit/s sávszélességű bérelt vonali internet kapcsolat havi 100 ezer forint körüli áron érhető el, egy ezzel megegyező LinkStar hozzáférés már havi 29 900 ezer forintos havidíjért elérhető.

A LinkStar szolgáltatáshoz 2db fix IP-cím, 20 email postafiók, webtárhely, ingyenes domain regisztráció és fenntartás, szerveroldali spam és vírusszűrés, valamint 24 órás rendszerfelügyelet is jár.

A LinkStar szolgáltatás jelenleg Budapesten az I. / II. / III. / V. / VI. / VII. / VIII. / IX. / X. / XI. / XII. / XIV. / XIX. / XXII. kerületekben érhető el.


További részletek a www.externet.hu oldalon olvashatók.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05