Az Airbus a Cisco egységes kommunikációs rendszerét alkalmazza

forrás Prim Online, 2007. június 23. 07:19

A Cisco bejelentette, hogy az Airbusnál befejeződött a Cisco egységes kommunikációs rendszerének (Cisco Unified Communications) kiépítése, amely hozzájárul a szervezeten belüli együttműködés javításához, növeli a termelékenységet és leegyszerűsíti a 45 000 alkalmazott munkáját kiszolgáló hírközlési infrastruktúrát. A Cisco egységes kommunikációs rendszerének gyors bevezethetőségét bizonyítja, hogy a rendszer naponta átlagosan 600 telefonkészülékkel bővült.

Az Airbus a hagyományos alközpontjairól teljes mértékben IP alapú telefonrendszerre állt át, amelyhez Franciaországban 30 000, az Egyesült Királyságban 10 000 mellékállomás kapcsolódik. Az Airbus valamennyi telephelyét a Cisco Unified Communications Manager hívásfeldolgozó szoftvere szolgálja ki. A légiközlekedési vállalat IP-kommunikációs rendszerének megvalósítására és ötéves üzemeltetésére vonatkozó szerződést 2005-ben kötötték az Orange Business Services szolgáltató és rendszerintegrátor vállalattal, amely a France Telecom csoporton belül az üzleti kommunikációs megoldásokért és szolgáltatásokért felelős.

A Cisco egységes kommunikációs rendszere az Airbus franciaországi és angliai telephelyeken dolgozó valamennyi munkatársát egységes hírközlési szolgáltatásokhoz juttatja. A kezdeti lépéseket és a tervezést követően az Orange Business Services mindössze kilenc hónap alatt építette ki a központi architektúrát. A Cisco egységes kommunikációs rendszerének gyors bevezethetőségét bizonyítja, hogy a rendszer naponta átlagosan 600 telefonkészülékkel bővült.

Kulcsszavak: iptelefon Cisco

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05