Nyári HP-fényképezőgép áradat

Széles Csongor, 2007. június 22. 20:48

A HP a nyár alkalmával kilenc új digitális fényképezőgépet mutatott be. A 8 megapixeles R937 rekord méretű, 3,6 inches átmérőjű Auto-bright típusú érintőképernyőt kapott, amely segítségével egyenesen a fényképezőgépben szerkeszthetjük és szortírozhatjuk felvételeinket.

A másik új 8 megapixeles modell az Mz67 6x optikai zoomm al igyekszik meghódítani a vásárlókat, az R742 modell több színben is kapható. A HP további hat olcsóbb kategóriába tartozó fényképezőgépet is a piacra dob, ezeknek ára kb. 16.000 Ft-ról indul, és az átlagos felhasználó számára szükséges funkciókkal is ellátta őket a gyártó. Az új HP modellek automatikusan javítják a vörös szemeket, a legtöbbjükön képstabilizátor biztosítja a felvételek élességét, a Design Gallery segítségével változatos tónusú felvételeket készíthetünk, a mellékelt Photosmart szoftver egyszerűbbé teszi a képek letöltését és természetesen mindegyik modell Vista-kompatibilis.

A HP Photosmart R937 fényképezőgép 3,6 inch átmérőjű Auto-bright érintőképernyőt kapott, amellyel a fényképezőgépben is könnyedén szerkeszthetjük, és osztályozhatjuk felvételeinket. Az érintőképernyő mellett egy Vista-kompatibilis címkéző funkciót és egy virtuális billentyűzetet is találunk, amely a fényképek gyűjteményekbe rendezése a számítógéphez csatlakoztatva gyerekjátékká válik. A 8 megapixeles R937 fényképezőgépen megtaláljuk a legújabb fejlesztésű HP Design Gallery alkalmazást is, amely rendelkezik a híressé vált karcsúsító funkcióval is, amely köztudottan több kiló súlyfelesleget is el képes rejteni. A vörös szem-hatás csökkentése mellett a kedvenc állataink pupilla-becsillanását is automatikusan javítja az R937 és egyéb retusáló megoldásokat is a felhasználó rendelkezésére bocsát.

A HP Photosmart Mz67 a gyártó első kompakt közepes zoomtartományú fényképezőgépe, mely szintén 8 megapixeles felvételek készítésére képes és 6x optikai zoomot biztosít, valamint 2,5 inches képernyővel rendelkezik a képek könnyű komponálása érdekében.

A HP eddig jórészt csak szürke színben forgalmazta fényképezőgépeit. Ez a helyzet a mostani kiadás során mindenképpen megváltozik, hiszen a divatot követő R742 modell több színben is kapható az elmaradhatatlan ezüst, fekete és kék színek mellett.

A vékony és pehelykönnyű, 5 megapixeles HP Photosmart E337 fényképezőgép megjelenése júliusra várható, míg a többi nyolc fényképezőgép, beleértve az R937 és az Mz67 modelleket is, augusztusban kerül a boltokba.

 

forrás: http://www.dcviews.com/press/HP-Summer-2007.htm

Kulcsszavak: kamera HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05