Három új hangszórórendszert dob piacra a Verbatim

forrás Prim Online, 2007. június 26. 19:02

A Verbatim cég most egy mobil USB hangszórórendszert ajánl házon kívüli használatra, egyet otthoni használatra, illetve egy harmadik 2.1-es rendszerű, mélynyomó ládával is ellátott szettet is piacra dob.

Mindhárom hangszórórendszer rendelkezik egy pár előerősített, mágnesesen védett 1,25 inches, 2 watt kimeneti teljesítményű hangszóróval. A termékek különlegessége, hogy a működtetésükhöz hangkártyára sincs szükség, a termékekben ugyanis integrálva van egy a hangkártyát helyettesítő chip.

A sorozat második darabja abban különbözik a legkisebb mobil USB hangszórórendszertől, hogy beépített hangszabályzóval, némító funkcióval és jack dugó csatlakozással is rendelkezik. A sorozat harmadik darabjának, a 2.1-es multimédiás hangszóró szettnek specialitása a 2 inches 1 wattos mélynyomó és a hangszabályzó. A szett a 80 Hz és 2 kHz közti frekvenciatartományban képes megszólalni. A 2.1-es multimédiás rendszer összes kimeneti teljesítménye 3 watt, kiválóan alkalmas hordozható MP3 lejátszók, hordozható CD és DVD lejátszók, illetve laptopok kihangosítására. A szettek 4 darab AAA típusú elemmel, illetve adapterük segítségével az elektromos hálózatról is működtethetők.

Mindhárom rendszer szinte egy mozdulattal installálható, teljesen Plug&Play rendszerű és kompatibilis mind az USB 1.1, illetve 2.0 szabványokkal. A két házon kívüli használatra ajánlott rendszer tetszetős bőrtáskával kapható. Mindhárom termék elérhető kiskereskedelmi forgalomban. A hordozható USB hangszórók 5239 forintba, a fejhallgató csatlakozással ellátott darab 6549 forintba, a 2.1-es mélynyomós rendszer pedig 7849 forintba kerül.

További újdonság a Verbatim audio részlegétől az elegáns fehér mikrofonos headset. Ideális megoldás barátokkal való beszélgetésre vagy IP alapú üzleti hívások bonyolítására. A kábelgöngyölítővel ellátott termék egyszerűen csatlakoztatható akár PC-hez, akár laptophoz. A beépített mikrofonban integrált hangerőszabályzó és némító gomb is van. A headset viselése könnyű súlyából adódóan egyedülállóan kényelmes, ugyanakkor a fülhallgatók tiszta és erőteljes hangzást nyújtanak. VoIP alkalmazások mellett a termék természetesen ugyanolyan kiválóan használható zenehallgatásra, legyen az hordozható zenelejátszó, vagy otthoni gép. A sztereó headset kiskereskedelmi ára 1599 forint.

Kulcsszavak: Verbatim periféria

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50