Ingyenes tisztaDSL konstrukció az Interware-nél

forrás Prim Online, 2007. június 29. 14:19

Az Interware Zrt. internet szolgáltatónál nyári szünetben ingyen válhatunk meg a már szükségtelennek ítélt vezetékes telefonunktól, ha csak internetezni szeretnénk. A hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagoktól eltérően az Interware „tisztaDSL” szolgáltatásával önmagában, telefon előfizetés nélkül is használható a szélessávú internetszolgáltatás, amely most egyszeri díj nélkül igényelhető.

Április óta már nagy sikernek örvend a költségtakarékos internetezési megoldás, amely kiküszöböli a fogyasztók által már régóta kifogásolt problémát; nevezetesen, hogy az ADSL internet elérés használata akkor is telefonvonal előfizetéséhez kötött, ha egyébként nem volna arra szükség. Ezzel az újdonsággal nem szükséges egy új telefonvonalat létesíteni vagy akár a meglevő telefonvonallal járó előfizetést fenntartani, ha csak internetezésre használná azt az előfizető. A tisztaDSL konstrukció mindazoknak előnyös, akik nem használják vezetékes telefonjukat, és ezért az internet előfizetés mellett nem szeretnének felesleges kiadásokat magukra vállalni. Nem mellékes az sem, hogy ennek köszönhetően mindössze egy szolgáltatóval kell szerződniük, így számla is csak egy helyről érkezik részükre.
 
A nyári Interware akció keretében a költséghatékony szolgáltatásra történő átállás sem kerül pénzbe, hiszen a szolgáltató az augusztus 24-ig jelentkezők részére díjmentesen biztosítja annak kiépítését. A havi kiadásokat is jelentősen csökkentheti e megoldás, hiszen adott esetben évi, több mint tízezer forint is megtakarítható egy párhuzamosan fenntartott telefonelőfizetés és egy külön megrendelt internet hozzáférés költségeihez képest. Az új szolgáltatás nem csupán az Interware új lakossági és üzleti ügyfelei számára elérhető, hiszen a korábbi ügyfelek mellett más szolgáltatók ügyfelei is választhatják ezt a szolgáltatást.  A szolgáltatót váltó ügyfeleknek mindössze a korábbi szolgáltatójukkal kötött szerződésben foglalt esetleges hűségidő lejártát kell megvárniuk. Az új szolgáltatás egyszerűen, online módon is előfizethető az Interware weboldalán keresztül, a www.interware.hu címen. 

Kulcsszavak: Interware ADSL

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50