Új szolgáltatások HR szakembereknek és álláskeresőknek

Kívül-belül megújult a Jobinfo.hu

forrás Prim Online, 2007. július 10. 12:20

Tartalmában és arculatában is megújult a Hírek Média integrált álláskereső portálja, a Jobinfo.hu. Az álláskeresők számára bérkalkulátor, személyre szabott részletes keresés, valamint folyamatosan frissülő szakcikkek nyújtanak segítséget az elhelyezkedésben.

Megújult Magyarország legtöbb pozícióját egy helyen megjelentető állásszemléző oldala, a Jobinfo.hu. A naponta száznál is több új állást kínáló Jobinfo.hu mostantól nagyobb rálátást biztosít mind a munkaerő-, mind az oktatási-továbbképzési piacra. Az oldalba integrált, korábban önállóan működő Képzésinfo.hu olyan linkgyűjtemény, amely az MBA képzésektől a nyelvtanfolyamokon keresztül akár az autósiskolákig egy helyen mutatja be az oktatási intézmények kínálatát. „Szintén a nagyobb tájékozottságot segíti majd az oldalunkon elhelyezett bérkalkulátor is, amelynek segítségével bárki kiszámolhatja az általa elképzelt bér adóterheit, és az azután járó munkáltatói költségeket” – mondta el Kristók Balázs, a Hírek Média KKV üzletágának igazgatója. Emellett a rendszeresen frissülő szakcikkek hasznos tanácsokat adnak a megfelelő önéletrajz összeállításához és az állásinterjúkon való viselkedéshez, de az álláskeresők értesülhetnek a munkaerőpiacot érintő legújabb jogszabályi vagy szakpolitikai változásokról is.

Mostantól online toborzás

Az álláskeresők és a HR szakemberek számára egyaránt könnyebbséget jelent, hogy a Jobinfo.hu mostantól lehetőséget ad önéletrajzok feltöltésére. „A bővített regisztrációs formula segít abban, hogy a CV esetleges formai gyengeségei ne rontsák a pályázók esélyeit” – hangsúlyozza Kristók Balázs. A szakember hozzátette, az egységes formátum ugyanakkor az állásportál szolgáltatásait használó munkaközvetítőket is segíti. A Jobinfo.hu a beérkező önéletrajzokból ugyanis olyan több ezres adatbázist épít, aminek speciális keresőfelületén keresztül a HR szakemberek könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelő pályázót.
A megújuló tartalomhoz megújuló designt is illesztettek az állásportál munkatársai. „A fejlesztés, nem csak a Jobinfo.hu oldalt érinti, a hozzá kapcsolódó hírlevél is új külsőt kapott” – mutat rá Kristók Balázs, aki szerint az új arculat mindenben igazodik a kor elvárásaihoz, és megkönnyíti a szolgáltatások használatát is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09