T-Mobile a Balaton Soundon

forrás Prim Online, 2007. július 12. 12:20

Ma nyitja meg kapuit a Balaton Sound Fesztivál, ahol a szórakozásé és a színvonalas zenéé a főszerep. A július 12-16. között Zamárdiban megrendezésre kerülő eseményen a T-Mobile nemzetközi electronic beats zenei programjával összhangban többek között fellép Yonderboi, José Padilla, Neo és Hot X. is.

A jó zenék és bulik mellett a T-Mobile és az LG Mobile közös balatoni teraszán az élményeké lesz a főszerep! A pihenni vágyók a „T-Mobile Teraszán” a Relax nyugágyakba vagy a vízi szigeteken leheveredve élvezhetik a napsütést Az aktív kikapcsolódás hívei népszerű vízilabdázókkal és kajakozókkal sportolhatnak, a Visual Mixerrel különleges látványt állíthatnak össze, amelyet barátaikkal közösen a kivetítőn is megnézhetnek.
A T-Mobile lounge a strandon belül is igazi felüdülést kínál. Innen is hallgathatók a színpadra lépő énekesek és együttesek, és ugyanitt kávé, friss péksütemény és üditők közül lehet választani.
A legnagyobb hazai mobilszolgáltatónak köszönhetően mindezen túl a Balaton-parton sem kell lemondani a világhálóról, a T-Mobile szélessávon gyorsan és kényelmesen lehet internetezni és e-mailezni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05