A norvég légierő és haditengerészet frissítette IFS megoldásait

forrás Prim Online, 2007. július 14. 10:50

A Norvég Védelemlogisztikai Szervezet (NDLO) szerződést kötött az IFS-sel a légierő és a haditengerészet meglévő karbantartási és logisztikai megoldásainak IFS Applications 7-re történő frissítésére. A szerződés összesen mintegy 8 millió amerikai dollár értéket képvisel.

A Norvég Fegyveres Erők 1997 óta az IFS ügyfelei. Az IFS integrált logisztikai és karbantartási megoldásokat nyújt egyebek között a repülőgépek és hajók számára a Norvég Királyi Légierő (LFK) 1998-ban bevezetett IMAS megoldásán, valamint a Norvég Királyi Haditengerészet (SFK) 2000-ben bevezetett SJŘMAST megoldásán keresztül.
Az NDLO frissített IFS megoldása a Norvég Fegyveres Erők SAP rendszeréhez interfészen keresztül fog kapcsolódni.

A légi- és hadiipar egyike az IFS piaci célterületeinek. Egyebek mellett a US Air Force-nak is az IFS szállít megoldást az ECSS (Expeditionary Combat Support System) projekt kapcsán, melynek keretében az IFS megoldása az Oracle rendszerével kerül integrálásra. Az IFS Applications olyan fejlett standard funkcionalitást foglal magában, mely megfelel a hadsereg szigorú követelményeinek is a karbantartás, valamint az eszközök rendelkezésre állása tekintetében. Az IFS teljesen integrált PDM (Product Data Management), flotta menedzsment és projekt menedzsment megoldásai a további komponensekkel együtt megkönnyítik a működést, miközben menedzselik a tervezést, a gyártás és a folyamatos alkatrész-ellátás logisztikai folyamatait a termék teljes életciklusa mentén.

Az IFS légi- és hadiipari ügyfelei közé tartoznak a brit és a norvég fegyveres erők, valamint az Egyesült Államok védelmi szervezetei. A polgári légi közlekedés MRO felhasználói többek között a Finnair, a Bristow Helicopters, az Aero-Dienst GmbH, a Hawker Pacific és a Jet Turbine Services. Az IFS olyan OEM cégeknek is biztosít megoldásokat, mint a General Dynamics, a Lockheed Martin, a Eurofighter konzorcium, a BAE SYSTEMS, a Saab és a GE Transportation.

Kulcsszavak: IFS e-government

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50