RiverDocs pdf/html konverter

Milkovits Gábor, 2007. július 14. 17:47

A RiverDocs nevű szoftvercég egy olyan programot fejlesztett ki, amellyel gyorsan és könnyedén átalakíthatók a pdf fájlok html formátumba.

A szoftver nyilvánvaló előnye, hogy az elsősorban nyomtatáshoz kidolgozott pdf helyett jóval kezelhetőbbé teszi az interneten található tartalmakat. Jelenleg mintegy egymilliárd pdf fájl található a világhálón, ám problémát okoz, hogy a bennük található tartalmak gyakran nehézkesen kezelhetők, ráadásul mobileszközökön többnyire nem is jeleníthetők meg megfelelően. Emellett a vakok és gyengén látók számára kifejlesztett alkalmazások is nehezen igazodnak el a pdf állományokon, így azok a szervezetek, akik fontos dokumentumokat csak pdf-ként tesznek közzé, Európában törvényt is sértenek.

Jelenleg is számos olyan megoldás létezik már, amely más formátumúvá alakítja a pdf fájlokat, a RiverDocs konverter előnye azonban gyorsaságában rejlik; egy százoldalas dokumentum konvertálása a manuális 3-5 nap helyett két óra alatt elvégezhető a segítségével. Az ingyenes verzió, amely a http://riverdocs.com/product/download.html oldalról tölthető le, sajnos csak 2 hétig biztosít teljes funkcionalitást, utána csak a dokumentumok egy részét alakítja át.

Kulcsszavak: pdf HTML felhszoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09