Globális arculatfrissítés a Verbatimnál

Felhasználóbarát csomagolás segít az eligazodásban

forrás Prim Online, 2007. július 17. 11:51

A tárolóeszköz-specialista Verbatim átcsomagolja termékeit. A megújuló globálisan egységes arculat a jövőben egyedi színeket használ majd, hogy vásárlói könnyebben kiválaszthassák a kívánt terméket. Minden termék, úgyis mint a különböző adattároló típusok, egyszerűbben megkülönböztethetők lesznek. A Verbatim website-ja szintén a megújult arculatba öltözik.

2007 júliusával a Verbatim termékei globálisan egységes csomagolással jelennek meg a világ piacain. Az új, egységesített designnal a cég a vásárlói eligazodását kívánja erősíteni. „A globalizáció és a mobilitás növekedése egyre inkább szükségessé teszi az országhatárokon átnyúló, egységes kommunikációt. A csomagolás designja nagyon fontos szerepet játszik, minthogy a vásárló erről azonnal felismeri a terméket és annak gyártóját” – magyarázta Rüdiger Theobald, a Verbatim EUMEA üzletfejlesztési és marketingmenedzsere.

Az új egységes márkázás központi eleme az új színkódrendszer. A különböző csomagolási színeknek köszönhetően a vásárló gyorsan és könnyen azonosítani tudja a terméket, illetve gond nélkül különbséget tud tenni a különböző tárolókapacitások, DVD és CD formátumok, illetve USB eszközök és flash memóriakártyák között. „A csomagolás színének köszönhetően minden termék könnyen azonosítható lesz. Az új design mindemellett láthatóbbá, könnyebben felismerhetővé teszi magát a márkajelzést is” – tette hozzá Theobald.

A jövőben az új arculathoz igazodik majd a website mellett minden a terjesztők által használt POS anyag, stand és polcrendszer is. „Az új rendszerrel alkalmunk nyílik az eladás növelésére a kiskereskedelmi szegmensben, továbbá az egységes sémával világszerte jobban tükrözik majd termékeink minőségét” – mondta még el az üzletfejlesztési menedzser.

Kulcsszavak: Verbatim +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09