Angol bajnokság magyar nyelven a T-Home TV-n

forrás Prim Online, 2007. augusztus 15. 13:08

Mostantól T-Home TV csomagjaiban már magyar nyelven is elérhető a Eurosport2, a Premier Liga közvetítéseinek kizárólagos hazai csatornája. A megállapodásnak köszönhetően az érdeklődők így hétről hétre élőben láthatják az angol labdarúgó-bajnokság küzdelmeit, valamint számos más sportérdekességet.

Az T-Home TV kínálata révén a focirajongók kilenc hónapon keresztül figyelemmel kísérhetik Anglia legjobb csapatainak futballmérkőzéseit. Hétvégenként átlagosan hat bajnoki meccset láthatnak élőben a T-Home TV-n, kizárólag az Eurosport2 műsorán. A mérkőzésekhez kapcsolódó előzetesek és beharangozók még teljesebbé teszik az angol labdarúgó bajnokságról szóló beszámolókat. A csatorna a hét minden napján 24 órában magyarul, kiváló szakkommentátorok – például Hajdú B. István, Knézy Jenő, Vitray Tamás –tolmácsolásában sugározza műsorait.

A T-Home TV szolgáltatásnak jelenleg több mint 3000 előfizetője van. Az egyre népszerűbb szolgáltatás egyik legkedveltebb „eleme” a digitális házi videotéka, amely folyamatosan bővülő tartalmat kínál a mozifilmek szerelmeseinek: jelenleg már több mint 400 különböző film közül lehet kölcsönözni néhány gombnyomással a legkülönbözőbb műfajokból. A házi videotéka kínálatából már a legfrissebb mozisikerek – mint  A tégla, Táncoló Talpak, a  Parfüm – is választhatók, szeptemberben pedig az Oscar-dijas Véres Gyémánt, A királynő és a Taxi4 is megtekinthetők lesznek.

Az állandó tartalomfejlesztés (új televízió csatornák, új tematikus csomagok, valamint a digitális videotéka kínálat folyamatos bővítése) mellett a funkcionalitás fejlesztése, még több és még jobb kényelmi szolgáltatás bevezetése a cél. Ennek jegyében hamarosan elérhetővé válik az új T-Home TV portál, amin keresztül a T-Home TV előfizetők akár távolról is beállíthatják, vagy módosíthatják az otthoni digitális vevőegységre (set top boxra) rögzítendő televízió-műsorokat. A közeljövőben a tévé képernyője előtt ülve is egyszerűen lehet használni olyan internetes szolgáltatásokat, mint az elektronikus levelezés, vagy az iWiW.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50