Európa legjobb mobilja, házimozija és HD-kész LCD TV-je a Samsungtól

3 EISA díjat kapott a Samsung

forrás Prim Online, 2007. augusztus 15. 13:15

A Samsung Electronics ma bejelentette, hogy az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) döntése nyomán a Samsung kapta meg Európa legjobb mobiltelefonjának, házimozijának és HD-kész (HD- Ready)  LCD TV-jének járó EISA díjat.

A legnagyobb európai szórakoztató elektronikai magazinok szerkesztői által odaítélt EISA díjakkal számos technológiai kategóriában jutalmazzák a legjobb készülékeket.
A Samsung a következő 2007-2008-as EISA díjakat nyerte el:

Európa legjobb mobiltelefonja 2007-2008: Samsung SGH-U700

A Samsung évről - évre vékonyabb készülékeket gyárt, amelyek tudása méretükkel ellentétes arányban nő.. A gyönyörű formatervezésnek és innovatív megoldásoknak köszönhetően lett a Samsung SGH-U700 Európa legjobb mobiltelefonja. A kényelmes használatot segíti a HSDPA kompatibilitás, mely a 3G technológiánál tízszer nagyobb sávszélességű letöltést biztosít. Az U700 egyben egy kisebb multimédia- centernek is megfelel, hiszen támogatja az olyan tömörített hangformátumok lejátszását is, mint például az MP3, az AAC és az AAC+, valamint beépített videólejátszójával az MPEG4-es videókat is megnézhetünk. Sőt mindezt megoszthatjuk blue tooth-on keresztül. A készülék memóriája 2GB-ra bővíthető microSD kártya segítségével. A 3,2 Mpixeles, 4x-es digitális zoom-mal rendelkező auto fókuszos kamera alkalmas fotók és mozgóképek rögzítésére. A felhasználói élményt tovább fokozza a “U Go” szolgáltatás, mely a képernyőn háttérképként jeleníti meg az aktuális tartózkodási helyünk legjellegzetesebb épületét esti vagy nappali fényben az aktuális napszaknak megfelelően.

Európa legjobb házimozi-rendszere 2007-2008: Samsung HT-TXQ120

Sorozatban negyedszer választották a Samsung házimozi-redszerét Európa legjobbjának A Samsung HT-TXQ120 a házimozi-rendszerek díját kiváló minőségű 5.1-es hangzásáért, elegáns megjelenésű hangfalaiért, illetve az eltérő video- és audioformátumok rugalmas kezeléséért nyerte el.
A Samsung HT-TXQ120 tökéletes választás azoknak, akik minőségi 5.1 hangzást szeretnének elérni. Az összeállítás különleges megjelenését a fényes, álló hangfalak fekete zongoralakk bevonata teszi igazán egyedivé. Az EISA díjas rendszer hang és képformátumok széles skálájának lejátszására alkalmas CD-ről és DVD-ről, beleértve az SACD és DVD-Audio formátumokat, csakúgy, mint az USB csatlakozón keresztül érkező más jeleket. A tökéletes hang és képminőségre nyújt garanciát a HDMI kimenet. A hangszórók összehangolásáról pedig egy szonda mikrofon gondoskodik, mely az egyes hangszórók hangerejét a hallgató/néző helyéhez optimalizálja. Az opcionális, vezeték nélküli hátsó hangsugárzók pedig már csupán a ráadást jelentik a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Európa legjobb HD- kész (HD- Ready) LCD TV-je 2007-2008: Samsung LE-40R81B

A Samsung LE-40R81B az Európa legjobb HD-kész (HD- Ready) LCD TV-je díjat – vonzó külseje mellett – kimagaslóan éles képével, élénk illetve mély-fekete színeivel, valamint a gyors mozdulatok elmosódását hatékonyan kiküszöbölő MoviePlus technológiájával vívta ki.

Az LCD televíziók rég kinőtték a gyermekbetegségeiket, amelyek a szűk látószög vagy éppen a homályos mozgáskövetés miatt csökkentették a tévézés élvezetét. A technológia fejlődésével a fekete színek és a képélesség is rohamosan javult. A Samsung EISA győztes LE40R81B típusú készüléke gyönyörű külseje mellett épp ezen a területen bizonyított a legjobban. A sötét képtartalmak gazdagsága a plazma technológiát idézi, az egyedi MoviePlus eljárás pedig hatékonyan csökkenti a mozgás okozta elmosódásokat. A készülék használati értékét tovább növeli három HDMI csatlakozó, amelyek elegendőek az összes házimozi forrás (DVD, számítógép vagy éppen hi-fi készülék) csatlakoztatására.
A Samsung LE-40R81B LCD TV esetében a kiváló szín - és vonzó formavilág elérhető árral párosult, amelyet szintén elismerésre méltónak tartottak az EISA tagjai a díj odaítélésekor.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05