Mobil Show 2007

forrás Prim Online, 2007. augusztus 16. 10:23

A Pannon és T-Mobile is jelen lesz a Mobil Show 2007 információs és mobil-innovációs kiállításon és vásáron. A tavaly már nagy sikert aratott rendezvény idén „Mobil a virtuális világ” mottóval szeptember 8-tól 11-ig lesz látható.

A korábbinál lényegesen nagyobb területre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik az idei Mobil Show. A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.
A Pannon és a T-Mobile támogatói jelenléte garantálja, hogy a már elérhető és a jövőben bevezetésre kerülő mobiltechnológiai újdonságok megismerhetővé váljanak a kiállításra látogatók előtt.

Csepeli Csaba, a Mobil Show ötletgazdája és főszervezője kiemelte: „Nagyon fontosnak érezzük, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) fővédnöksége mellett két hazai mobilszolgáltató is jelen lesz az idei kiállításon. A Pannon és a T-Mobile jelenlétével megrendezésre kerülő show-val a hazai mobiltelefónia széles spektrumát bemutatjuk, ahol a szolgáltatások tárháza mellett a világ legnagyobb készülékgyártói a mobiltelefonok újdonságait is kézzelfoghatóvá teszik majd a nagyközönségnek.”


A Mobil Show 2007 - a legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár – idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre. Az azonos látogatói kört célzó rendezvények - kihasználva a szinergiát – együttesen mutatkoznak be, hogy mind tökéletesebbé és teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása.

Kulcsszavak: mobilszolg kiállítás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50