Mobil Show 2007 szeptember 8-11. között

forrás Prim Online, 2007. szeptember 5. 14:44

„Mobil a virtuális világ” – információs és mobil-innovációs kiállítás és vásár nyílik a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyitja meg kapuit szeptember 8-án a HUNGEXPO-n. A Mobil Show 2007 a nagy érdeklődésre való tekintettel az INFOmarkettel közös helyszínre, a Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik.

A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztéseké a főszerep. A látogatók számára interaktív játékok, izgalmas előadások és óriási akciók várhatók.
Idén a vezető mobilszolgáltatók és a legnagyobb készülékgyártók mellett az informatika ismert szereplőit is a résztvevők között tudhatják a látogatók, így több mint 50 kiállító várja a rendezvényen megforduló érdeklődőket.

A rendezvény látogatói számos izgalmas programot láthatnak a négy nap alatt: itt nyílik meg a Mobiltörténeti kiállítás, amely mintegy 250 négyzetméteren mutatja be az elmúlt 16 évet a mobiltelefónia oldaláról. Még azok is szemrevételezhetik tehát a régi táskamobilokat, akiknek a használatára akkor még nem tellett (hiszen abban az időben a fogadott hívásért is fizetni kellett, nemcsak a kezdeményezettért). Ezzel egy időben megtekinthetők napjaink legújabb pda-készülékei és, kéziszámítógépei, amelyek nélkül sokan ma már el sem tudják képzelni a mindennapi munkát. A rendezvényen kerül sor az NFC-képes (kistávolságú rádiófrekvenciás kommunikáció), azaz a fizikai kontaktust nem igénylő mobiltelefonos alkalmazások bemutatására is. A jó hangulatról az egész napot átfogó színpadi előadások sokasága gondoskodik - a mobil bűvész és táncbemutatók mellett a TV2 sztárjai is több koncertet adnak a négy nap alatt és számos értékes ajándék várja a különböző sorsolásokon a helyszínre látogatókat.

A Mobil Show 2007 megtekinthető szeptember 8-11. között a Hungexpo B pavilonjában, naponta 10.00 - 18.00. óra között.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05