Mobilújdonságok a Mobil Show-n

forrás Prim Online, 2007. szeptember 7. 19:12

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik szeptember 8.-án a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Mobil Show 2007 - a legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár – idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre, ahol négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések keretein belül a világ legjelentősebb készülékgyártóinak újdonságai is bemutatásra kerülnek.

A Nokia a kikapcsolódáshoz, a zenéhez és a játékokhoz készült négy új készülékkel jelenik meg. Bemutatja a Nokia N81 multimédiás számítógépet, mely 8 GB-ot elérő memóriájával, zene- és játékgombjaival, 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozójával valamint 3G és WLAN kapcsolatával egy igazi szórakoztató mobilerőgép. A mobilzene rajongók megtekinthetik a Nokia 5310 XpressMusic és a Nokia 5610XpressMusic zenemobilokat, és most debütál az igazi multimédiás nagyágyú, a 8 GB belső memóriával ellátott új Nokia N95 8GB is.

A Samsung a jelenleg már piacon lévő termékek mellett a hazánkban most debütáló 5 megapixeles G600-as készülékét is a helyszínen fogja bemutatni.

A Sony Ericsson három új készülékkel büszkélkedik - a K850 kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik digitális fényképezőgéppel megegyező minőségben szeretnének telefonjukkal képeket készíteni. Ez az 5 megapixeles Cyber-shot™ telefon a legújabb digitális kamerák tulajdonságait sűríti egy vékony mobiltelefonba.A vékony UMTS telefon és a nagyteljesítményű médialejátszó hatásos kombinációjaként a W960 WalkmanŽ akár 8 000 zeneszámot is tárolható, és a beépített Walkman™ lejátszón a lejátszási listák között az érintőképernyő segítségével lehet navigálni. A W910 egy HSDPA képes WalkmanŽ telefon, amelyet szórakozásra terveztek; akár zenéről, akár 3D játékokról, videóról vagy nagy sebességű internet elérésről legyen szó.  A felhasználó használhatja a rázkódásvezérlést, és elég ha megpöccinti a telefont a játékok vezérléséhez vagy a zeneszámok kihagyásához és véletlenszerű lejátszásához vagy választhatja a SensMe opciót, hogy hangulatának és tempójának megfelelő zenét keressen.

A Motorola standján a látogatók megtekinthetik az amerikai gyártó legújabb mobiltelefonjait, a PengeMoto második kiadását a RAZR2-t, a mobil videólejátszót a Z8 készüléket, az új kiegészítőket, valamint zeneletöltési lehetőséggel várják az érdeklődőket. A MotoCaféban pedig minden regisztráló kávézhat egyet.

A Nav N Go navigációs és mobilszoftver fejlesztő cég neve a nemzetközileg is ismert és elismert  iGO My way GPS-navigációs szoftver használói számára csenghet ismerősen. A 2004-ben alakult cég tevékenysége ma már messze túlmutat a navigációs szoftverfejlesztésen, hiszen programozóik számos jövőbe mutató megoldáson dolgoznak a mobil alkalmazásoktól egészen a mobil játékszoftverekig.

A rendezvény ideje alatt a megtekintés mellett a legújabb termékek kipróbálására is lehetőség kínálkozik szeptember 8-11. között a Hungexpo B pavilonjában, minden nap 10.00-18.00. óra között!

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50