Redback EDGE-útválasztók nemzetközi sikere

Kovács Attila, 2007. szeptember 17. 16:40

Az Ericsson vállalataként működő, szolgáltatói szélessávú összeköttetéseket felügyelő, videoközpontú útválasztókat előállító amerikai Redback Networks cég bejelentette, hogy SmartEdge 100 többszolgáltatásos EDGE útválasztóját eddig már 35 ország több mint 70 hálózatüzemeltetője telepítette.

A SmartEdge 100 a Redback legkisebb többfunkciós routere adat-, hang- és videoszolgáltatásokhoz. A  termék tipikus hálózati alkalmazásai többek között: lakossági és üzleti szolgáltatások vegyes kínálata többlakásos/-bérlős épületek részére, szélessávú hozzáférés kis és közepes méretű piacok számára, valamint vezeték nélküli backhaul útválasztás mobilhálózat-üzemeltetők részére.

A Redback arra számít, hogy a SmartEdge 100-at szélesebb körben használják majd azon mobilhálózatok üzemeltetői, ahol az internet-hozzáférést nemcsak mobileszközökön, hanem vezetékes hálózatra csatlakoztatott személyi számítógépeken is kínálják. A router ugyanazt az operációs rendszert használja, mint a Redback nagyobb útválasztói, és többet is támogat ugyanazon adat- és hangátviteli hálózati alkalmazások, valamint videoszolgáltatások közül.

A telefonhálózat-üzemeltetők eddig a következő országokban telepítették a SmartEdge 100 útválasztót: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Chile, Dél-Afrika, Ecuador, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Guadeloupe, Hollandia, Hongkong, India, Izrael, Kambodzsa, Kanada, Kína, Korea, Magyarország, Malajzia, Marokkkó, Martinique, Mexikó, Németország, Oroszország, Örményország, Réunion, Románia, Spanyolország, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld.

További információ: www.redback.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50