"Anti-Virus Desktop Checkmark" tanúsítvány a VirusBuster-nek

forrás Prim Online, 2007. szeptember 17. 17:08

A VirusBuster Professional, az informatikai biztonsági megoldások magyar specialistájának vezető terméke megkapta a világszerte elismert gyártófüggetlen minősítő szervezet, a West Coast Labs "Anti-Virus Desktop Checkmark" tanúsítványát.

Minden kontinensen a legjobb informatikai biztonsági minősítési rendszerek között tartják számon a nagy-britanniai központú West Coast Labs (http://www.westcoastlabs.com/) "Checkmark" tesztjeit, illetve a hozzájuk kapcsolódó tanúsítványokat. A "Checkmark" név a minőség szinonimájává vált ezen a nagy szaktudást igénylő területen.

Több kategóriában végzik a teszteket, s a tanúsítás mindig a technológiai fejlődést folyamatosan követő de facto szabványok szerint történik. A VirusBuster Windows XP Professional platformra tervezett vezető antivírus terméke, a VirusBuster Professional 2006 (5.2 változat) immár a harmadikat vette sikerrel ezek közül a nehéz akadályok közül. A mostanival együtt a szoftver a következő három "Checkmark" tanúsítvánnyal büszkélkedhet: "Anti-Virus Desktop", "Anti-Virus Disinfection" és "Anti-Trojan".

Kulcsszavak: VirusBuster security vírus

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50