Újabb kijelző-problémák az iPod-nál

Milkovits Gábor, 2007. szeptember 18. 09:02

Ahogyan az előző generációs lejátszók esetében, úgy a legújabb iPod-oknál is meghibásodásokat tapasztaltak egyes felhasználók, ráadásul már megint a kijelzővel kapcsolatban.

Most azonban nem csupán a felületi sérülésre és karcolódásra való fokozott hajlamról van szó, hanem alapos meghibásodásról. Egyes érintőképernyős iPod Touch készülékek LCD kijelzőin ugyanis a fekete árnyalatok egyszerűen elhalványulnak, illetve belemosódnak más színekbe. Ettől a képernyőn megjelenő kép teljes mértékben élvezhetetlenné válik, legalábbis a sajtóban megjelent beszámolók szerint. Az Apple egyelőre nem reagált hivatalosan a panaszokra, így a meghibásodások mértékes sem ismert. A cég korábban elszigeteltnek nevezte a karcolódó kijelzők ügyét, később mégis megerősítette a lejátszóknak ezt a komponensét.

A Touch mellett az új nano-val kapcsolatban is érkeztek bejelentések, mégpedig az LCD kijelző hibás kialakításáról: ezek alapján a képernyő egyik sarka bizonyos esetekben egy kissé elhajlik, amitől nem illeszkedik megfelelően a lejátszó többi részéhez. Az Apple egyelőre ezekre a panaszokra sem válaszolt. Az új iPod zenelejátszókat nem egészen két hete hozta forgalomba a cég.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09