Sybase: budapesti roadshow a Deák Palotában

forrás Prim Online, 2007. október 14. 09:21

Magyarország mint kiemelt piac, lesz az első állomása a Sybase őszi európai roadshow jellegű rendezvényének. A workshop november 6-án kedden, Budapesten, a Deák Palota (V. Deák Ferenc utca 15.) különtermében kerül sorra, ahol a Sybase kiemelt üzleti partnereivel, valamint a média képviselőivel találkozik.

Ugyanakkor a magyarországi disztribútor kérésére azt is elvállalta, hogy egy workshop keretében személyesen mutassa be néhány meghívott szoftvervállalat képviselőjének az iparág elsőszámú alkalmazásmodellező és alkalmazásfejlesztő eszközét, a PowerDesignert. A rendezvény részletes programja már megtalálható a Sybase magyarországi honlapján (www.sybase.hu), és ugyanitt – korlátozott számban – még regisztrálhatják magukat azok a szoftverfejlesztésben érdekelt cégek, amelyek szeretnének meghívót kapni az eseményre.

David Dichmann, a Sybase piacvezető termékének, a PowerDesignernek egyik szellemi atyja mindenképpen VIP-nek számít az alkalmazásfejlesztés területén. Ezért különösen nagy érdeklődésre tarthat számot, hogy ő lesz a Sybase közép-európai roadshowjának házigazdája és fő előadója. Az amerikai szakember több mint 18 év technológiai és üzleti tapasztalatával a háta mögött felel a Sybase-nél a PowerDesigner termékvonal feljesztéséért, és nagyban hozzájárult annak jelentős piaci sikeréhez. David Dichmann ezenfelül rendszeresen szerepel előadóként az IT iparág különböző eseményein, és számos szaklapban is publikál.

Kulcsszavak: Sybase Sybase-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50