Sharp a VIII. Budapesti Házimozi és HI-FI Show élménykiállításon

Takács Zsolt, 2007. október 22. 10:07

Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Házimozi magazin HI-FI Show élménykiállítását, ezúttal 2007. november 2-4. között a Hilton Budapest Westend szállodában. Az idei kiállítás, melyet a „Stílus és Minõség” mottója jellemez, a házimoziról, hifirõl, mobilmegoldásokról, és külön kiemelt szekcióban elkülönítve a high endrõl szól. Tartalmi értelemben átfogja a modern digitális szórakoztatás és kommunikáció teljes palettáját eszközeivel és alkalmazásukkal egyaránt.

A mobiltelefonnal kombinált tévé, az MP3 audio- és videólejátszók, a számítógép és nagy felbontású LCD vagy plazmaképernyõ, a fotókamera, nyomtató és a Blu-ray, valamint a különbözõ digitális képfeldolgozási megoldások, beláthatatlan perspektívát nyitottak a minõségi szórakozás és kommunikáció területén. A Full HD videó és audió, a szélessávú adatátvitel olyan kaput nyitott a digitális jövõ felé, amit mindenkinek meg kell ismerni.
 
A kiállításon a Sharp legújabb sorozatú LCD TV-inek széles skálájával és BD-HP20E Blue-ray lejátszójával képviselteti magát.
 
Az új X20E sorozat lenyûgözõ, köszönhetõen a 1920 x 1080 pixeles HDTV felbontásnak és a teljes 24p kompatibilitásnak. Az egyedülálló tervezés elõtérbe helyezi a képet, és a különlegesen vékony keret a fényes, zongora-fekete szín által még karcsúbb benyomást kelt. 
 
A Sharp új generációs, XL2E LCD tévé sorozata egyszerre nyújt nagy, 1920x1080 pixeles képfelbontást és 100 Hz-es technológiát. Ezek a tulajdonságok garantálják az éles, pontos képmozgást még a gyorsan változó jelenetek esetében is, mindezt 42” (106 cm), 46” (117 cm) vagy akár 52” (132 cm) nagyképernyõn. Többet nem is kívánhatunk. Az új, keskeny tévék képesek Hollywood szépségeit megjeleníteni a szoba négy fala között.
 
Az új, BD-HP20S Aquos Blu-ray lejátszó biztosítja a nagyfelbontású tartalmat 1080p minõségben, és  24p progressive scan eljárást, ezek segítségével támogatva a nagyfelbontású film élményt és a hozzá társuló kristálytiszta hangot. Egyszerûen és számos módon használható különbözõ média hordozó típushoz. Az egyre népszerûbb Blu-ray lemez mellett az otthon megírt DVD-Rs és CD-Rs lemezt is lejátssza, sõt még az újraírt DVD-RWs és CD-RWs formátumot is képes olvasni.
 
A Hi-Fi Show látogatói megcsodálhatják a Sharp LC-52HD1E LCD televízióját is, amely elnyerte az EISA az “ Év Európai Time Shift Televíziója 2007 – 2008” díjat.
 
Az Európai Kép és Hang Szövetség (EISA), nemrégiben választotta a Sharp LC-52HD1E LCD-TV-t az év egyik legjobb szórakoztató elektronikai termékének. A díj odaítélésénél a beépített merevlemez felvevõ, a digitális rögzítéshez alkalmazható kényelmes time shift funkció, és a rögzített programok késleltetett visszajátszása volt az, ami meggyõzte az EISA bíráló bizottságot. A HD1E modellek nagyfelbontású full HD képernyõje, és a 100 Hertz-re duplázott képfrissítési frekvencia garantálják a lehetõ legjobb HDTV képminõséget.

Kulcsszavak: kiállítás TV Sharp

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bridgestone abroncsokon gurul a Maserati első teljesen elektromos SUV-ja

A prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások terén világszinten vezető Bridgestone-t választotta a Maserati, hogy egyedi 20"-os gumiabroncsokat fejlesszen első teljesen elektromos SUV-ja, a Maserati Grecale Folgore számára.

2024. április 24. 18:12

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50