Patchlink Corporation + SecureWave SA = Lumension Security

Mészáros Péter, 2007. október 23. 16:20

Az amerikai PatchLink Corporation felvásárolta az információszivárgás elleni küzdelem egyik európai zászlóshajóját a luxemburgi székhelyű SecureWave vállatot és új nevet adott az egyesített cégnek: Lumension Security. Az új cégnév alatt továbbfejlesztik és szorosabban integrálják az eddig forgalmazott termékeket, hogy létrejöjjön a legjobb házirend alapú megoldás a teljes biztonsági menedzsment életciklusra.

Az Atigris Informatika, a Securewave kizárólagos magyarországi partnere ezentúl nemcsak a SecureWave hálózati végpontvédelmet biztosító szoftvercsaládját, a Sanctuary Application Control és Sanctuary Device Control termékeket tudja ügyfeleinek szállítani, hanem megjelent a kínálatban a teljes PatchLink termékcsalád is. A három legfontosabb új termék a következő:

PatchLink Security Management Console

Egyetlen központi helyről képes ellenőrizni és irányítani a hálózat teljes biztonsági menedzsmentjét.
PatchLink Scan
Elvégzi a számítógépes hálózatban található eszközök átfogó vizsgálatát, felmérést készít a biztonsági beállításokról (antivírus, antispam, hiányzó javító csomagok, nyitott portok, stb.) és mindezek alapján javaslatot készít az azonosított potenciális támadási pontok helyreállításának sorrendjére.
PatchLink Update
Automatizálja a heterogén hálózati környezetben a biztonsági javító csomagok összegyűjtését, analizálását és kiosztását. A PatchLink Update rendelkezik a világ legnagyobb, legtöbb termékre kiterjedő biztonsági javítócsomag gyűjteményével.

Kulcsszavak: security Atigris

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50