Próbahónap és szélessávú internetakció az Inviteltől

Mészáros Péter, 2007. október 24. 12:41

2007. október 15-én indult akciója keretében az Invitel szélessávú internet rendelése esetén most rendkívül kedvező feltételeket kínál a lakossági ügyfeleknek.

ADSL internet kapcsolat előfizetésekor most két hónapon keresztül ingyenesen használható a szolgáltatás. Az akció itt nem ér véget: a megrendelés most egy ún. próbahónapot is tartalmaz, amely időszak alatt a világhálóélmény kötelezettségek és hűségszerződés nélkül kipróbálható, és a szolgáltatás ez idő alatt bármikor következmények nélkül visszamondható. Az internet szolgáltatás mellé ingyenes VirusBuster Easy vírusirtó csomag jár, amely az otthoni hálózat számára biztosít védelmet a nem kívánt levelek és vírusok ellen.

Aki az 1, 4 vagy 8 Mbit/s sebességű internetcsomagokat online szerződéskötés keretében rendeli meg szintén élhet az egyhónapos kipróbálás lehetőségével, és az első két hónap ez esetben is ingyenes. További kedvezményt jelent, hogy az online szerződő ügyfeleit az Invitel egyéves magazinelőfizetéssel ajándékozza meg. Az akciós csomag mellé járó lapelőfizetés a honlapon választható ki a National Geographic, az Otthon, az FHM, a Wellness, a Cosmopolitan és a Marie Claire magazinok közül. Az akciós ajánlat, amelyet az éppen szolgáltatót váltani készülők is igénybe vehetnek, 2007. október 15-től visszavonásig érvényes.

Kulcsszavak: DSL ADSL Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05