APC-MGE - STULZ: teljes körű hűtési megoldások

Mészáros Péter, 2007. október 26. 11:30

Az APC-MGE, az energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója és a STULZ, a hamburgi klímaszabályozással foglalkozó vállalat együttműködési megállapodást kötöttek annak érdekében, hogy egyesítsék iparági vezető szerepüket a kritikus áramellátási és hűtési megoldások terén, és átfogó hűtési megoldásokat és szolgáltatásokat nyújthassanak az APC-MGE ügyfeleinek világszerte. A megállapodás értelmében az APC-MGE kiegészíti hűtési megoldásait STULZ teremhűtési megoldásaival, a STULZ pedig az APC InRow hűtési rendszerét kínálhatja ügyfeleinek. A megoldásokhoz mindkét vállalat alkalmazástechnikai támogatást és különböző szolgáltatásokat is kínál.

A növekvő energiaárak és az adatközpontokkal szembeni egyre szigorodó teljesítménykövetelmények korában egyre nagyobb az igény az egyetlen forrásból elérhető energiahatékony és nagy rendelkezésre állást biztosító megoldások iránt. Az APC InRow hűtési és a STULZ teremhűtési kínálatának egyesítése átfogó adatközponti hűtési megoldást biztosít.

„Mostantól egyetlen szállítóhoz fordulhatnak azon ügyfeleink, akik adatközpontjaik kritikus áramellátási és hűtési problémáikra keresnek megoldást” – mondta Christian Corsin, az APC-MGE vállalati rendszerekért felelős részlegének alelnöke. „Örömmel egyesítjük a STULZ vállalat hűtési szakértelmét, megoldásait és szolgáltatásait az APC-MGE újításaival és erős ügyfélbázisával annak érdekében, hogy jobban segíthessük ügyfeleinket a nagy hatékonyságú adatközpontok hűtési problémáinak megoldása során” – tette hozzá Christian Corsin.

A megállapodás értelmében az APC-MGE kiegészíti hűtési termékskáláját – amelyet jelenleg a nagysűrűségű InRow ajánlata vezet – egy APC márkanévvel ellátott, a STULZ által gyártott teremhűtési megoldással. A STULZ pedig az APC InRow hűtési rendszerét kínálhatja majd kiterjedt ügyfélbázisának. Mindkét vállalat teljes alkalmazástechnikai támogatást nyújt a későbbiekben ezekhez a megoldásokhoz, valamint az APC-MGE különböző – például karbantartási – szolgáltatásokat is kínál majd a STULZ szerviz partnerein keresztül. Kezdetben a megállapodás csak egyes országokat érinti Európában, azonban az APC-MGE és a STULZ szándékában áll kiterjeszteni az együttműködést az egész világra. E szerződés egy hosszú évek óta – elsősorban Kínában, Szingapúrban és a Fülöp-szigeteken – folytatott együttműködés folytatása, ahol az MGE és a STULZ kereskedelmi és szerviz partnerként több mint 20 évig dolgozott együtt.

„Az APC-MGE és STULZ vállalatok kritikus infrastruktúra terén felhalmozott szakértelme hatalmas előnyt jelent ügyfeleink számára”
– hangsúlyozza Kurt Plötner, a STULZ globális termékértékesítésért és -marketingért felelős igazgatója. „Az APC-MGE vállalattal ideálisan kiegészítjük egymás tevékenységét, miközben mindketten új piacokra és lehetőségekre teszünk szert. A megállapodás értelmében az APC-MGE szolgáltatja az elektromos rendszereket, és együtt biztosítjuk a gépészetet” – tette hozzá Kurt Plötner.

Kulcsszavak: APC hűtés hűtő

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50