10.000 diák próbálta ki a Vodafone mobil internet szolgáltatását

forrás Prim Online, 2007. október 28. 08:48

Október 26-ig a diákigazolványukat érvényesítő ELTE-hallgatók a Vodafone Magyarország jóvoltából öt laptopon próbálhatták ki a szélessávú mobil internet szolgáltatását a Hallgatói Információs Központban (HIK). Az október 1-jétől tartó akció ideje alatt így mintegy 10,000 diák ismerhette meg a Vodafone ajánlatát.

A HIK-be látogató diákok az aulában kialakított pontokon tesztelhették a HSDPA szolgáltatást, míg a szintén a Vodafone által kialakított pihenőpontok babzsákfotelein várakozhattak, vagy pihenhették ki az ügyintézés fáradalmait. Azok a diákok, akiknek a szolgáltatás elnyerte tetszését a helyszínen meg is vásárolhatták a mobil Internetezéshez szükséges SIM kártyát és USB modemet is.

„A célunk az volt, hogy a diákok a sokszor hosszúra nyúló várakozás alatt is kellemesen töltsék idejüket, megismerkedjenek a nekik szóló sCOOL VitaMAX ajánlatunkkal és kipróbálhassák a HSDPA szolgáltatásunkat. A mai egyetemisták életének szerves része lesz a mobil szélessávú Internet, melynek segítségével bárhol bármikor hozzájuthatnak a tanulmányaikhoz szükséges információkhoz. A tanulás többé nem helyhez kötött folyamat!” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A diákok a helyszínen ezen kívül megvehették a speciálisan nekik kialakított Vodafone ’sCOOL’ feltöltőkártyás csomagot is, amely a rendkívül kedvező, hálózaton belüli 9, más hálózatba irányuló 18 forintos percdíjakat kínál az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezőknek.

Kulcsszavak: Vodafone-hu UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05