Novembertől a vezetékes készülékeket is beszámítja a Pannon

Minden új előfizetést vásárló ügyfél 10.000 Ft kedvezményt kap használt telefonjáért

Mészáros Péter, 2007. november 5. 14:10

A Pannon már a vezetékes telefonokat is beszámítja karácsonyi akciójában. November 6-tól minden új, számlás, kártyás és Új Generációs kártyás előfizetést vásárló ügyfél egységesen 10.000 Ft kedvezményt kap a vásárolt készülék akciós árából, amennyiben behozza régi mobil vagy vezetékes telefonkészülékét. Az akció keretében bármelyik belföldi és külföldi szolgáltató készüléke leadható.

A használt telefonokat országszerte hat Pannon Shopban és több mint kétszáz partnerüzletben gyűjti a mobil- és internetszolgáltató. Mobilkészülékek leadása esetén a kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a telefon IMEI-száma beazonosítható legyen.
A Pannon tavaly év végén indította el „Közel a környezethez” elnevezésű akcióját, mely során használt mobilokat gyűjtött be. A program igen sikeresnek bizonyult: idén április végéig több százezer mobilt adtak le az előfizetők, ezeket pedig egy elektronikus hulladékot szakszerűen újrahasznosító cég számára adta át a Pannon.
„A használt mobilok begyűjtésének és újrahasznosításának sikere indokolta, hogy akciónkat a vezetékes telefonokra is kiterjesszük. A mobiltechnológia robbanásszerű elterjedésével több tízezer vezetékes telefonkészülék vált feleslegessé országszerte. A mostani akció hozzájárul, hogy a kidobásra ítélt vezetékes telefonok se károsítsák a környezetet. Úgy gondoljuk, hogy egy vállalati kezdeményezés ösztönzi a fogyasztók környezettudatos magatartását” – mondta el dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója. A használt telefonok eddigi begyűjtése során a Pannon már több ezer kiló hulladéktól kímélte meg a környezetet, és az akció kiterjesztésével növelni szeretné ezt a mennyiséget.

Kulcsszavak: Pannon GSM mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50