Három új P sorozatú LCD TV a Sharp-tól

Mészáros Péter, 2007. november 6. 07:03

A Sharp a japán piacon vezeti be három új AQUOS P sorozatú LCD TV-jét, egy 32V inches modellt, és két másikat, melyek az iparág első, újonnan kifejlesztett 22V és 26V inches full-HD LCD panelekkel rendelkeznek.

Mivel egyre több területen érhető el földi digitális műsorszórás, és a HD eszközök, mint például a Blu-ray lemezek is egyre népszerűbbek, nő a nappaliban használt óriás, síkképernyős TV-k iránti kereslet. Ugyanakkor szintén nő a hálószobákban, illetve privát szférában használható úgynevezett második TV készülékek iránti igény is. Ugyanígy növekvő kereslet tapasztalható olyan tartalmak iránt, amelyek PC-n használhatók, videó játékok, Internet videó megosztás, és egyre több fogyasztó használja a monitorként  a TV-t.

Az új AQUOS P sorozat minden tagja full-HD LCD panelekkel rendelkezik, a 32V inches modell, és a két másik, 22V és 26V inches készülékek is, elsőként az iparágban. Ezek az LCD panelek gyönyörű képet adnak, páratlan, nagyfelbontású megjelenítéssel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kíváló minőségű, nagyfelbontású videó képeket élvezhessenek, nem csak TV alkalmazásoknál, hanem PC-vel összekapcsolva desktop környezetben is.

Ezek a modellek rendelkeznek Picture-in-Picture funkcióval is, ami lehetővé teszi, hogy a TV műsor egy kis ablakban jelenik meg a teljes PC-s képmegjelenítésben. Ezen felül csatlakozó aljzatok teljes készlete is rendelkezésre áll, különös tekintettel a PC bemeneti aljzatra. *3 A többi aljzat, eszközök széles skáláját támogatja, beleértve a játékgépeket és a HD berendezéseket. A tartóállvány kivitelezése, lehetővé teszi a billentyűzet elhelyezését és könnyű, kényelmes használatát.

Ezen felül, ezek a modellek olyan környezetvédelmi teljesítményt nyújtanak, melyet csak az AQUOS LCD TV képesek biztosítani, köszönhetően a hosszú használati időt biztosító környezetbarát anyagok felhasználásának, és olyan funkcióknak, melyek csökkentik a felesleges energia-felhasználást.

Kulcsszavak: Sharp TV LCD

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09