Műegyetemi Állásbörze 2007 ősz

Mészáros Péter, 2007. november 6. 17:16

Európa harmadik és a közép-európai régió legnagyobb és legrangosabb állásbörzéjével a műszaki, informatikai, gazdasági, pénzügyi és természettudományi diplomát szerző végzős hallgatók, illetve a néhány éve végzett szakemberek és az őket alkalmazni kívánó cégek számára kívánnak találkozási és kapcsolat-felvételi lehetőséget teremteni.

A 2007. évi őszi Műegyetemi Állásbörze november 13–14-én a hagyományoknak megfelelően a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi (K) épületében kap helyet. Immár 25. alkalommal, szervezői a BME Diákközpontja és a Műegyetemi Ifjúsági Szolgáltató Kht.

A Műegyetemi Állásbörze célja, hogy a rendezvény iránt érdeklődő hallgatók, illetve fiatal értelmiségiek minél több céggel és állásajánlattal találkozzanak, minél teljesebb képet kapjanak jövőbeni lehetőségeikről.

A rendezvényen kiállító cégek az alsóbb éves hallgatók számára egyre nagyobb számban kínálnak szakmai gyakorlati lehetőséget és diploma feladat témát is. 1 héttel a rendezvény előtt 99 vállalat él ezzel a lehetőséggel.

A magyarországi munkavállalók számos külföldi céget kizárólag a Műegyetemi Állásbörzén érhetnek el közvetlenül. Ezek a cégek általában a gyakorlattal rendelkezőket keresik. Vannak köztük olyanok is, akik a diplomások mellett szakképzett munkaerőt és a Műegyetemi Állásbörzén nem megszokott végzettséggel rendelkezőket (pl. orvos) is keresnek.

Az állásbörzén idén 162 standon 167 kiállító vesz részt.
Kiállítói oldalak: http://www.allasborze.bme.hu/kiallitok/
A meghirdetett állások száma 1 héttel a rendezvény előtt 3489 (a munkaerő-kölcsönzők és közvetítők nélkül)
A rendezvényre kb. 10000 érdeklődőt várnak.

Bővebb információk: www.allasborze.bme.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50