A Grepton lett a tudásba legtöbbet invesztáló nagyvállalati Microsoft partner 2007-ben

forrás Prim Online, 2007. november 13. 07:11

A Grepton Zrt. lett a Microsoft Magyarország Kft. „Tudásba legtöbbet invesztáló partnere nagyvállalati körben”.A Grepton képviselői a rendkívüli kitüntetést Drajkó Lászlótól, a Microsoft ügyvezető igazgatójától vehették át a Microsoft november 7-én megrendezett rendezvényén. A kiemelkedő elismerés az ötszörös Microsoft Gold Certified Partneri címek mellett méltó helyre kerül a Grepton Microsoft által adományozott díjai között.

A teljesség igénye nélkül csupán néhány példa (itt most csak a Microsoft technológia területéről), miként is invesztál a tudásba – nem csupán 2007-ben – a Grepton Zrt:

-    Novák István a Grepton technológiai igazgatója megkapta a Microsoft-tól az MVP (Most Valuable Professional) címet, mely az online és offline közösségek azon tagjainak munkájáért járó elismerés, akik idejüket és informatikai szakértelmüket a többi felhasználó segítésére fordítják
-    A Microsoft Magyarország 2007. január 1. és április 30. között partnerei szakmai fejlődésének támogatására indított pályázatán a Grepton kiemelkedően jó eredménnyel teljesített. Az említett négy hónap leforgása alatt a Grepton szakemberei 82 új vizsgát tettek le sikeresen. Volt olyan munkatárs, aki 7, többen 4 – 5 sikeres vizsga megszerzésével és több MCP cím elnyerésével is büszkélkedhetnek. A letett 82 vizsga 32 Grepton-szakember nevéhez fűződik
-    A Grepton aktív résztvevője és előadója az Architektúra Fórumoknak. Az Architektúra Fórum egy lehetőség minden érdeklődőnek arra, hogy az architektúra világával és újdonságaival közelebbről megismerkedjen. A közösség tagjai az internet segítségével, blogokban mondhatják el véleményüket, meglátásaikat, ezen kívül Architektúra Fórumok megrendezésével személyes találkozók keretében is bővítik ismereteiket.
-    A Grepton Infomunkás Központot hozott létre. A kiemelkedő szakmai színvonalat képviselő csapat az elsők egyike, mely hazánkban a Microsoft Office Sharepoint Serverre támaszkodva korszerű vállalati informatikai rendszereket épít. Már az alapítás első évében sikeres projektek fűződnek a Grepton Infomunkás Központ nevéhez.

A tudásba invesztálás legnagyobb nyertesei a Grepton ügyfelei, akik innovatív informatikai megoldások birtokába jutnak a cég szakértelmén keresztül.
A munkatársak ismereteinek folyamatos bővítése, a pályázati – és vizsgalehetőségek továbbra is adottak, a közösségépítés nem ismer határokat, így a tudásba legtöbbet invesztáló partnerségi cím várományosai között a Grepton Zrt. 2008-ban is indul!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09