Az EnterNet megvásárolta az Unicomm távközlési társaságot

forrás Prim Online, 2007. november 13. 13:43

Az EnterNet Invest Zrt. és az Unicomm - United Communication Távközlési Szolgáltató Társaság bejelentik, hogy 2007. október 10-én sikeresen lezárult az Unicomm megvásárlása. Az üzletrész szeptemberi adás-vétele után, a két vállalat október 10-én zárta le a felvásárlást, a vételi ár 220 millió forint. Az Unicomm – United Communication Távközlési Szolgáltató Társaság 100%-os tulajdonosa az EnterNet Invest Zrt.

A felvásárlásnak köszönhetően az EnterNet cégcsoport egy új üzletággal, vonalas telefon-szolgáltatással bővítette szolgáltatásai körét, tekintve az Unicomm ezen piac üzleti szegmensében jelentős részesedéssel bír. Az új szolgáltatástól az EnterNet szolgáltatáskörének és ezáltal ügyfélkörének bővülését, bevételeinek növekedését reméli. Az Unicomm név nem szűnik meg azonnal a felvásárlást követően, az EnterNet fokozatosan igyekszik konszolidálni a vállalatot a cégcsoportba.

Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöke szerint „A felvásárlás lehetővé teszi számunkra, hogy az Unicomm által bevezetett fejlesztésekkel és a vállalat már meglévő szolgáltatásaival az EnterNet tovább bővítse széleskörű termékpalettáját. Az EnterNet kiemelten fontosnak tartja, hogy az ügyfelek a lehető legtöbb szolgáltatást egy helyen vehessék igénybe, az Unicomm integrálásával pedig még nagyobb ügyfélkörnek, még teljesebb szolgáltatást tudunk biztosítani.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09