Xerox Phaser 6130: lézernyomtatás elérhető áron kisvállalkozásoknak

forrás Prim Online, 2007. november 19. 11:21

A Xerox a mai napon mutatja be Magyarországon új belépő szintű A4-es színes lézer nyomtatóját, a Phaser 6130-at. Az új berendezés a Xerox legkisebb színes munkacsoportos nyomtatója, mely a beépített funkciók széles köre mellett elérhető áron kínál kivételes színminőséget és gyors nyomtatást a hazai kisvállalkozások számára.

A Xerox azoknak az irodáknak ajánlja új berendezését, amelyek le szeretnék cserélni tintasugaras készülékeiket, vagy váltani szeretnének fekete-fehér nyomtatásról színesre, ugyanakkor fontos szempont számukra a költséghatékonyság. A Phaser 6130 ideális társ a mindennapi irodai dokumentumok – például szövegek, táblázatok, PowerPoint prezentációk – nyomtatása során, de kivételes színkezelésének köszönhetően a marketing szórólapokat és a grafikonokkal, grafikákkal tarkított összetett dokumentumokat is egyszerűen kinyomtatja. A nyomtató papíradagolója 250 lapos; számos típusú és méretű médiára képes nyomtatni - például címkére, névjegykártyára és borítékra.

Lendületes nyomtatási munka


A Xerox Phaser 6130 magas minőségben nyomtat színesben 12 oldal/perces, fekete-fehérben 16 oldal/perces sebességgel. Az első oldal színes dokumentumok esetén 17, fekete-fehérben pedig 14 másodperc alatt készül el. A berendezés 333 MHz-es processzorának és a 128 MB-os (1152 MB-ig bővíthető) memóriájának köszönhetően gyorsan megbirkózik az összetettebb munkákkal is. Csendes működésével és magyar nyelvű menüjével a Phaser 6130 igazi irodabarát készülék.

Kivételes színminőség


Az új Phaser 6130 a Xerox egyedülálló EAHG (Emulsion Aggregation High Gloss) festéktechnológiáját alkalmazza, mely az egyforma méretű és alakú festékszemcsék révén éles szövegkontúrt, és részletdúsabb, tisztább nyomtatási képet nyújt - a Xerox profi grafikusoknak szánt színes berendezései is ezt a képalkotási eljárást alkalmazzák. Az akár 600 x 600 x 4 dpi nyomtatási felbontás pixelenként lenyűgöző tizenhat színárnyalatot kínál. A készülék valós Adobe PostScript3-mal, PCL 6 nyomtatási nyelvvel és Pantone színekkel biztosít pontos nyomtatást és professzionális színeket a marketinganyagok és egyéb, mindennap használatos dokumentumok nyomtatásához.

Hasznos funkciók


Az egyszerű hálózatba iktatásnak és az előre telepített festékkazettáknak köszönhetően a nyomtató a csatlakoztatást követően gyakorlatilag azonnal használható. A festékek szintje egyszerűen leolvasható a berendezés paneljén lévő kijelzőről vagy a számítógépről. A PrintingScout háttérből irányító hibaelhárítóként működik, ugyanis felugró üzeneteket jelenít meg a képernyőn, ha a nyomtatással kapcsolatban problémák merülnek fel. A CentreWare IS belső webkiszolgáló révén a felhasználó ellenőrizheti a nyomtatási munka állapotát vagy kezelheti az eszközt anélkül, hogy elhagyná a számítógépét. A készülék fekete üzem (Run Black) funkciója lehetővé teszi a fekete-fehér nyomtatást akkor is, ha a színes festék kifogyott.
A Xerox Phaser 6130 az energiatakarékos irodai munkát is támogatja, ugyanis teljesíti az ENERGY STAR minősítés követelményeit.

Kulcsszavak: printer Xerox

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50