A hazai kis- és közepeseket segíti a D-Link

Kovács Attila, 2007. november 21. 20:21

Idei második sajtótájékoztatóját tartotta az ez évben Magyarországon öt éves D-Link. Élő András ügyvezető igazgató az elmúlt fél év eredményeiről szólt.

Megjelentek a cég vezeték nélküli eszközei, az új 802.n szabványnak megfelelő D-Link termékek, szintén újdonságot jelentenek az új menedzselhető hálózati eszközök. A nagyvállalati termékportfóliót is a kkv-knak ajánlott termékekhez alakítják. Az idén indított webshopon keresztül a teljes D-Link termékskála megrendelhető, a kiszállítás 10-20 napot vesz igénybe. A bevételre vonatkoztatott idei hazai D-Link növekedés 2006-hoz képest, euróban mérve 40%-os. Jelenleg továbbra is öt disztribútorral dolgozik együtt a tajvani cég hazai leányvállalata.

A sajtótájékoztatón Sátor Csaba (Interware operatív vezérigazgató-helyettes) bemutatta a D-Link és az internet-szolgáltató Interware közötti, a kis- és középvállalati (kkv) szektort érintő hálózati együttműködést. Ennek eredményeként megjelent az Interware IrodaNet 2.0 csomag, amely adsl-hozzáférést, teljes körűen menedzselhető IP-hálózatot, telepítést, és hálózati üzemeltetést kínál egyszeri díjak és beruházási költségek nélkül. (A tízgépes induló csomag ára kkv-k számára 21900 Ft.) Az Interware adsl-hez a D-Link új UTM tűzfala, valamint a kkv méretének megfelelő menedzselhető hálózati kapcsolója társul. A sajtótájékoztatón bemutatkozott Siemens Financial Services Zrt. (SFS) cég korszerű finanszírozási szolgáltatásokkal segít a kkv-knak. A D-Link és az SFS megállapodása nyomán a hazai kkv-k akár már 200 ezer forintos hálózatberuházásuk esetén 24-36 havi lízinget igényelhetnek a D-Link valamennyi hivatalos hazai partnerénél.

Kulcsszavak: +céginfo D-Link-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09